Petico
Willem
Bestellen ging makkelijk en mijn bestelling was snel binnen. Netjes ingepakt en product is naar verwachting. Prima ervaring!
Antwoord van PeticoBedankt voor je review, Willem. Geweldig om te horen dat je tevreden bent over je ervaring met Petico. We waarderen je vertrouwen en zien je graag nog eens terug in onze webshop.
Eva Vermeer
Goede ervaring met Petico
Petico komt over als een nette en betrouwbare webshop. De website is duidelijk, er is veel keuze en bestellen ging makkelijk. Mijn bestelling werd snel en netjes geleverd. Ook de communicatie was helder en professioneel. Al met al een goede ervaring.Antwoord van PeticoBedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met Petico. Geweldig dat alles duidelijk verliep en je bestelling snel en netjes is geleverd. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot ziens bij Petico!
Hoe beoordeel je Petico?
Seda Elibol
Goede service en communicatie. Ik heb de bestelling snel ontvangen en het was netjes verpakt. Tevreden over de producten die ik heb besteld!
Antwoord van PeticoBedankt voor je mooie review, Seda! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, communicatie en de producten. Geweldig dat je bestelling snel is geleverd en netjes verpakt was. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot ziens bij Petico!
Jan van Dijk
Petico is een fijne en betrouwbare webshop. De website is professioneel en overzichtelijk, waardoor bestellen makkelijk gaat. De levering was snel en netjes verpakt. Wat ik vooral prettig vond is de klantenservice: vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Je merkt dat er aandacht wordt besteed aan kwaliteit. Zeker een aanrader.
Antwoord van PeticoBedankt voor je fijne en uitgebreide review, Jan! Leuk om te lezen dat bestellen makkelijk verliep en dat zowel de levering als onze klantenservice goed zijn bevallen. We vinden het belangrijk om kwaliteit en duidelijke service te bieden, dus mooi dat dat ook zo is ervaren. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling bij Petico!