PhiVi sieraden

PhiVi sieraden

Hip, uniek en handgemaakte sieraden met edelsteentjes. Niets maakt je mooier dan jezelf zijn en daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Trendy en tijdloos voor iedere vrouw die zelfverzekerd wilt stralen!
De zekerheden van https://phivi.nl/

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Met onwijs veel plezier en liefde ontwerp en maak ik sieraden voor vrouwen met attitude!

Vrouwen met pit, die alle ballen hoog kunnen houden en misschien soms even zichzelf vergeten. Met een jong gezin, een drukke baan en sociaal leven weet ik als geen ander hoe lastig het is om in balans te blijven en ook op tijd aan jezelf te denken. Mijn armbanden, oorbellen en halskettingen met edelstenen zijn jou dagelijkse reminder aan hoe jij in het leven wilt staan!

Ik wil jou wat extra glans aan je dag geven door te stralen met mijn sieraden.


Bekijk Manifest