PhiVi sieraden
Harry
Geweldige service en zeer mooi ingepakte cadeutjes en snelle levering.
AHA van Hellemond
De website ziet er uitstekend uit en ik ben tevreden met mijn aankoop. Vrgr
Hoe beoordeel je PhiVi sieraden?
SAM
3 paar leuke oorbellen aangeschaft bij Phivi. Een schot in het duister want het aanbod op internet is groot en heel veel komt indirect uit China. Maar Mariel maakt ze zelf! Zorgvuldig en met liefde. Mooie kwaliteit voor een redelijke prijs. Ik ben er heel blij mee!
Kim
Het kinderfeestje voor mijn dochter (11) was geweldig! Heel veel keuze in materiaal. Goede hulp en vooral gezellig. De meiden hebben zich alweer ingeschreven voor een workshop.
Lilian Gardien
Leuke workshop gehad, wel waren sommige steentjes beperkt aanwezig
Victoria Schaminée
Snelle levering, mooie armband en lieve verkoopster!
Wietske Westveer
Snelle levering en heel.leuk persoonlijk verpakt.
Echt een cadeautje om het zo te ontvangen -
Marijke Driessen
Prachtige hand gemaakte sieraden, super modern en mooie kleuren ,met echte edelsteentjes met ieder een eigen betekenis Schitterend
Lisette Kok
Super vriendelijk en mooi ingericht. De meiden waren onder de indruk van de prachtige inrichting. Lekker zelf aan de slag geweest met een enorme keus aan kralen. Ze hebben super mooie armbandjes gemaakt. Een top middag gehad!
Marloes Peters
Onwijs leuke avond gehad en prachtige armbandjes gemaakt.
Hadewych
Mooi product en super goede service.
Marcia
Snelle levering, en echt fantastische sieraden!! Zo mooi !
Christel
Goede prijs/kwaliteit! Maar het allerleukste is om een bestelling van PhiVi uit te pakken. Een zeer aangename verrassing; een echt cadeau voor jezelf, kleurrijk verpakt, voorzien van lieve woorden en een kleine snoeperij. Ik werd er oprecht blij van.
Louise Oosterink
Geweldige service!
Judit VN Gils
Heel erg leuk ingepakt!
Margreet Janssen
Twee prachtige armbandjes gekocht. Een armbandje was net iets te klein en kon zonder extra kosten groter gemaakt worden. Nog geen week later ontving ik het aangepaste armbandje. Top service!
Kim
Het is zo mooi verpakt dat het een feestje is om in de brievenbus te ontvangen. Hier is echt aandacht aanbesteed en super snel in huis!
Anne
Ik heb weer prachtige oorbellen ontvangen. Voor ik het wist lagen ze in mn brievenbus, leuk verpakt. Dankjewel Mariël!
Lisette
Super leuke middag gehad, prachtig aangekleed, ruime keuze aan kralen en bedels. Een zeer geslaagd kinderfeestje (11/12 jarigen)!
Ans Smits
Ik had een workshop en heb daar een ketting gemaakt , precies in de kleuren die in een rok zaten die ik voor een feestje aan wilde doen. Mooie armband en oorbellen er bij gekocht, in die zelfde kleuren. Prachtig