Philotes
Mym
Snelle levering!
Mariet Heek
Makkelijk besteld, snel geleverd. Enig nadeel is de prijs🙈. Maar ze zitten top!
Hoe beoordeel je Philotes?
Anniek
Top, blij mee
Yda De Knijff
Top snelle service, betrouwbaar en comfort zoals ik inmiddels al jaren gewend ben!
Anne
Vlugge levering. Duidelijke site. Mooie comfortabele BH met goede pasvorm
Suleika Mol
Snelle levering en ook snel kunnen ruilen voor de juiste maat, superfijne service!
Andra de Knijff
Snelle keurige levering met adequate informatie
Annette Kroon
Mooi product, goede service, ik wist de maat niet van mijn laatste bestelling en via app direct antwoord gekregen.
Denise
Echt de fijnste bh's ooit! Fijne pasvorm, zijn heerlijk zacht en je voelt (en ziet) ze bijna niet zitten. Ik ben groot fan! En niet alleen van de bh's maar ook van de service. Als er iets is lossen ze het direct op, zonder discussies. Ik ben erg tevreden over Philotes.
Ineke Braaksma Hylarides
Mooi zacht materiaal ,zit fijn ,maar om aan de achterzijde te ‘ kruisen ‘ blijven de bandjes beter zitten ,t is n driekwart cup ,mijn maat viel iets kleiner ( 75e) ,er bestaat geen halve cupmaat De kleur vind ik mooi Jade
Joke Visser
Het is een fijne bh, zit heerlijk en superzacht stofje.
Katie
Ik heb altijd al veel moeite gehad met het vinden van een goede BH aangezien ik niet een grote cupmaat heb. Hierdoor sloten beugel BH's vrijwel nooit goed aan. Ik had ook altijd het idee alsof ik tussen de B en C in zat qua maat.
Nu heb ik dus de Goddess BH gekocht en ik wou dat ik deze BH eerder gevonden had! Ik ben dus inderdaad maat B1/2. Hij zit als gegoten en geeft goede steun. Er zijn geen irriterende labels of naadjes. De kwaliteit ziet er op het oog goed uit en de BH is heel mooi afgewerkt. De stof is ook super zacht. Nu snap ik hoe een goede BH hoort te zitten.
De service was ook top. Ik had eerst maat 70B besteld, maar ik twijfelde toch of deze wat te klein was. Hierover had ik contact opgenomen en er werd mij 70B1/2 gestuurd en die past dus perfect! Heel fijn dat dat zo kon.
Tot slot was de prijs met de 1+1 gratis actie heel goed!!
Kortom, super fijne BH's en top service! -
Jacqueline
Echt hele mooie comfortabele bh’s! Superzacht en tegelijk mooi firm gevormd. En blijven mooi na het wassen.
B. Albers
Perfecte en betaalbare bh’s!
Marike
Wat een heerlijke beha is dit zeg! Superzacht, prettige pasvorm en helemaal gericht op comfort. De halve maat zorgt bij mij dat ie echt prachtig aansluit!
Prachtige pasvorm
Prachtige kwaliteit, voelt super zacht en comfortabel aan en m’n borsten kom heel mooi uit in mijn kleding met het dragen van deze bh. Superblij mee!!
Cher
Snel reactie, fijne service en meegedacht.
Sanne
Snelle levering, en snelle reactie bij vragen.
Tanja
Goede service. Klantvriendelijk.
Jessica
Mooie actie, makkelijk besteld en snel geleverd! Helaas had ik zelf een verkeerde maat besteld. Wat een worsteling na 2 zwangerschappen, aankomen en weer afvallen... maar ook het retourneren/ruilverzoek verliep vlekkeloos en nog voor ik het pakketje had weggebracht, kreeg ik een appje van Philotes om mee te denken over de juiste maten en deze werden dan ook meteen verzonden. Fijn contact! Ook deze werden ontzettend snel geleverd en zitten verbazingwekkend goed en fijn. Eindelijk! Wat een verademing! Ik raad het iedereen aan!