PimpsandPearls

PimpsandPearls

Het merk PimpsandPearls is uit liefde voor de natuur geboren. In 2010 heb ik mijn creatieve ideeën omgezet en de eerste sieraden collectie onder de naam PimpsandPearls was geboren.
PimpsandPearls is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig accessoire merk. Naast de uitgebreide sieraden collecties ontwerp ik ook sjaals en tassen. Mijn persoonlijke touch zie je in alle collecties terug: mijn passie voor mooie, natuurlijke materialen.
Bij PimpsandPearls vinden wij eerlijk en met zorg gemaakte accessoires en duurzaamheid belangrijk. In alle collecties, die voor het grootste deel gemaakt worden in ons eigen atelier, komen kwaliteit en oog voor het milieu terug. Dat is precies waar PimpsandPearls voor staat; authentiek, duurzaam en Dutch Design.

Naast PimpsandPearls heb ik in november 2020 een nieuw merk gelanceerd; Presents and Pearls. Dit merk zal zich focussen op lifestyle en Delicate Gift Jewelry.
Met dit merk richten we ons naast de sieraden- en modebranche ook op hair- wellness en beauty.
De zekerheden van https://pimpsandpearls.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

PimpsandPearls
Is uit liefde voor de natuur geboren. In 2010 heb ik mijn creatieve ideeën omgezet en de eerste sieraden collectie onder de naam PimpsandPearls was geboren. Nog steeds is de natuur voor mij een grote inspiratiebron. Dat zie je dan ook terug in mijn ontwerpen.. Daarnaast vormen edelstenen voor mij de basis in onze sieraden collecties. Maar bijvoorbeeld ook leer, hout, bone, schelp en hars worden verwerkt in onze collecties. Door gebruik te maken van natuurlijke materialen is ieder sieraad uniek en bijzonder. De sieraden worden door mij exclusief ontworpen. Met een klein team werken wij iedere dag met veel passie in ons atelier.


Bekijk Manifest