PimpsandPearls
PimpsandPearls is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig accessoire merk. Mijn persoonlijke touch zie je in alle collecties terug: mijn passie voor mooienatuurlijke materialen.
Manon
Superservice, bestelling binnen 24 uur geleverd. Guess what, deketting is in t echt nog mooier!
Tamara
Top service. Goede communicatie betreft wensen. Hele mooie stenen.
Antwoord van PimpsandPearlsHartelijk dank voor jouw review Tamara ♥ Daar zijn we erg blij mee!
Hoe beoordeel je PimpsandPearls?
Carolien
Fantastisch! Mooi, snel en met persoonlijke aandacht, echt geweldig
Antwoord van PimpsandPearlsHeel erg bedankt voor jouw lieve en mooie complimenten Carolien ♥
Sandra
Te leuk! Te mooi! Een feest om te bestellen,uit te pakken en vooral te dragen!;)
Antwoord van PimpsandPearlsWat een superleuke review, heel erg bedankt Sandra en wat ons betreft ook heel graag gedaan ♥♥
Ans Donkers
Snelle en leuk verpakte levering van mijn bestelde sieraden.
Blij met mijn mooie set.
Foto en product komen prima overeen!Antwoord van PimpsandPearlsBedankt voor jouw mooie complimentjes Ans♥
Gina
Der Service von pimpsandpearls ist hervorragend, freundlich, schnell und immer hilfsbereit bei Wünschen. Die Artikel sind besonders, unique und mit viel Liebe zum Detail handgefertigt. Ich liebe die Stücke, die beliebig kombiniert werden können. Sie geben mir ein Gefühl des Friedens beim Tragen. Gerne empfehle ich die schönen Schmuckstücke weiter. Alles Liebe dem ganzen Team aus der Schweiz.
Antwoord van PimpsandPearlsVielen Dank für Ihre tolle, positive Bewertung liebe Regina! wir machen das alles mit Liebe ♥
Jenny
Mooi verpakt,voor een mooi produkt.Geeft een goed gevoel en een byzondere ervaring.
Antwoord van PimpsandPearlsBedankt voor jouw review Jenny ☺♥
Nicole
Snelle correcte levering !
Antwoord van PimpsandPearlsBedankt voor jouw 5 sterren Nicole! ♥♥♥♥♥
Els
Goeie service,geweldige produkten
Antwoord van PimpsandPearlsBedankt voor jouw review Els♥
Mieke
Mooie kwaliteit sieraden en accessoires. Snelle levering met altijd een persoonlijk tintje!
Antwoord van PimpsandPearlsDanjewel voor jouw review Mieke, veel plezier met jouw aankopen.☺
Sabine
Goede service en snelle levering
mooie unieke producten van goede kwaliteitAntwoord van PimpsandPearlsBedankt voor jouw complimenten Sabine♥
Loekie
Prachtige robijn oorbellen en geweldige service met persoonlijk bericht erbij fantastisch
Antwoord van PimpsandPearlsBedankt voor jouw complimenten Loekie . Wat een leuke gift; ruby oorbellen voor Ruby, hoe toepasselijk is dat☺
Annet, Poortugaal
Altijd mooie sieraden! Snel geleverd en een persoonlijke wens erbij. Gewoon fantastisch! Ik heb thuis een hele ladder met al mijn Pimps en Pearls sieraden!
Antwoord van PimpsandPearlsHi Annet, wat een leuke review. Bedankt! Is die ladder toch wel uitschuifbaar?☺☺☺
Ellen
Gekocht via de website een bruine leren armband met zilver, en een korte ketting (wit kwarts Saya Mala). Ik bestelde een kleine maat armband. Ik werd netjes gebeld of ik de binnenmaat (van een andere armband die ik als had) wilde doorgeven, zodat ik een goede maat armband zou ontvangen.
Het is weer allemaal perfect geregeld en gisteren ontving ik mijn pakketje.
Ben superblij met mijn ketting en armband! Lieve mensen, zeer bedankt en tot de volgende bestelling.Antwoord van PimpsandPearlsBedankt voor jouw complimentjes Ellen. Zo fijn dat we met onze custom made service je van een passende armband konden voorzien☺
Choilang
Al lange tijd fan van deze bijzondere sieradenlijn en ben nog nooit teleurgesteld. Krijg complimenten als ik het draag. Monique denkt creatief met je mee en geeft super service. Kortom een blije klant!
Antwoord van PimpsandPearlsAh wat leuk om te lezen Choilang, heel graag gedaan♥
Janny
Het is elke keer weer een feestje om uit te pakken, zoveel leuke en mooie items en altijd persoonlijke boodschap erbij 🥰
Antwoord van PimpsandPearlsBedankt voor jouw review Janny, heel graag gedaan ☺
Coby
Al jaren fan van Pimps & Pearls. De wikkelarmbanden heb ik in diverse kleuren en ze vervelen nooit. Ook zo leuk als ketting te dragen. Ook een prachtige tas van Pimps @ Pearls in mijn bezit, ook zo blij mee. Gister oorbellen besteld en vandaag binnen. Leuke actie ivm verjaardag van Monique. Alvast van harte proficiat en ga nog jaren zo door! Ik blijf fan! 😁
Antwoord van PimpsandPearlsBedankt voor jouw lieve felicitatie én complimenten voor onze sieraden en accessoires Coby ♥
Ankie
Prachtige sieraden en inmiddels heb ik al heel veel mooie kettingen en armbanden,ooit ontdekte ik jouw sieraden in een winkeltje bij ons in de buurt,toen zij er mee stopten kwam ik je op internet tegen....
Geweldige service,altijd de volgende dag al in de bus ,geen verzendkosten en sltijd een vriendelijk persoonlijk geschreven kaartje erbij en een klein cadeautje 😍😊
Dankjewel voor alles.ik ben en blijf fan🥳❣️
Hart groet AnkieAntwoord van PimpsandPearlsBedankt Ankie voor jouw superlieve review. Wat een mooie complimenten♥♥
Bertina
Gister bij Monique geweest, ze heeft me leuke combinaties laten zien die ik met m’n huidige sieraden van haar kan maken.
Alles is mogelijk, ik ben superblij met m’n aanvulling van oorbellen, armband en ketting, kan nu alles met elkaar combineren….super!!
Monique, bedankt voor je lieve aandacht en
adviezen😘Antwoord van PimpsandPearlsLieve Bertina, Het was idd leuk om je bij ons in ons atelier te ontvangen en persoonlijk kennis te maken☺. We hebben een mooie set kunnen samenstellen en wensen je daar veel plezier mee. Nogmaals dank!♥
Margo
Heel vriendelijk en attent.
Heel veel mooie kettingen en armbandjes. Hebben een zeer ruime keuze.
Steeds mooi verpakt en altijd iets extra's erbij. Een feest om ieder pakje uit te pakken. En niets is ze te veel.Antwoord van PimpsandPearlsAltijd fijn om iets speciaals en op maat te mogen maken voor jou. Veel liefs en bedankt voor je vertrouwen♥☺