PimpsandPearls

PimpsandPearls

Het merk PimpsandPearls is uit liefde voor de natuur geboren. In 2010 heb ik mijn creatieve ideeën omgezet en de eerste sieraden collectie onder de naam PimpsandPearls was geboren.
PimpsandPearls is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig accessoire merk. Naast de uitgebreide sieraden collecties ontwerp ik ook sjaals en tassen. Mijn persoonlijke touch zie je in alle collecties terug: mijn passie voor mooie, natuurlijke materialen.
Bij PimpsandPearls vinden wij eerlijk en met zorg gemaakte accessoires en duurzaamheid belangrijk. In alle collecties, die voor het grootste deel gemaakt worden in ons eigen atelier, komen kwaliteit en oog voor het milieu terug. Dat is precies waar PimpsandPearls voor staat; authentiek, duurzaam en Dutch Design.

Naast PimpsandPearls heb ik in november 2020 een nieuw merk gelanceerd; Presents and Pearls. Dit merk zal zich focussen op lifestyle en Delicate Gift Jewelry.
Met dit merk richten we ons naast de sieraden- en modebranche ook op hair- wellness en beauty.
Filter 150 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 149 met beschrijving

• Carol
    Review voor PimpsandPearls

Ik ben een prachtige bedel verloren doordat het slotje niet helemaal goed sloot. Toen ik de bedel nogmaals bestelde en dit aangaf bij mij bestelling, kreeg ik als superleuke verrassing een armbandje meegestuurd. Dank je wel, Pimpsandpearls!!

Antwoord van PimpsandPearls

Heel graag gedaan Carol en weer veel plezier van de bedel én het armbandje.

• Esther
    Review voor PimpsandPearls

Een hernieuwde kennismaking met Pimpsandpearls smaakt naar meer! Wat een grote collectie aan prachtige sieraden. Mijn bestelling kwam dan ook nog eens als een prachtig cadeautje binnen, met nog iets extra’s! Ik ben fan.

Antwoord van PimpsandPearls

Esther, leuk je weer terug te zien. Veel plezier met jouw aankoop☺

• Hoe beoordeel je PimpsandPearls?

• Patries
    Review voor PimpsandPearls

Heel blij met m’n nieuwe riem! Na een mailtje te hebben gestuurd met een vraag kreeg ik heel snel een telefoontje, super fijn geholpen en nog een mooi cadeautje bij m’n bestelling, top! Nogmaals dank…

Antwoord van PimpsandPearls

Heel graag gedaan Patries. Nu heb je echt plezier van jouw aankoop☺

• Jolanda
    Review voor PimpsandPearls

Wat een leuk bedrijf! Ze denken met je mee en het resultaat is prachtig en geheel naar wens. Goede communicatie en goede prijs. Echte aanrader! Kom zeker nog eens terug.

Antwoord van PimpsandPearls

Heel graag gedaan Jolanda, we hopen dat jouw aanstaande er heel blij mee zal zijn. Vier jullie liefde♥

• Jannette
    Review voor PimpsandPearls

Voor het eerst iets besteld maar blijf zeker volgen. Snelle levering met een persoonlijke vleug. Top.#63866 17 maart

Antwoord van PimpsandPearls

Hartelijk dank Jannette, graag tot een volgende keer☺

• Maaike
    Review voor PimpsandPearls

Zeer snelle levering. Altijd op maat gemaakt. Vriendelijke behulpzame dames. Top bedrijf

Antwoord van PimpsandPearls

Bedankt voor jouw complimentjes Maaike ♥.

• Marie-Louise
    Review voor PimpsandPearls

Hele fijne persoonlijke service, aantal keren contact gezocht om mij te melden dat een artikel niet meer leverbaar was, en vervolgens een duurder artikel voor speciale aanbiedingsprijs aangeboden. Mocht zelf een keuze maken, waar zie je dat nog tegenwoordig! Blijf site zeker bezoeken! Dank jullie wel!

Antwoord van PimpsandPearls

Dank je wel, wat lief Marie-Louise. We proberen altijd mee te denken aan een oplossing☺

• Sietske
    Review voor PimpsandPearls

Prachtige producten en topservice! Ik word altijd weer blij van hun sieraden en sjaals, en de service is super.

Wat een mooie complimenten Sietske, dank je ♥

• Alina van Holst
    Review voor PimpsandPearls

Wow.......wat een mooie sieraden!! Ben er zóó blij mee,echt mooier dan verwacht👌👌

Antwoord van PimpsandPearls

Dank je Alina. Heel veel plezier met de sieraden!

• Nicole
    Review voor PimpsandPearls

Schnelle Lieferung . Sehr schöner Schmuck . Sehr netter Kontakt und super Kundenservice .
    Werde auf jeden Fall immer wieder bestellen.

Vielen Dank für die Bewertung Nicole ♥

• Karin
    Review voor PimpsandPearls

Ik was al tijden opzoek naar een bepaalde armband, nu gaan ze deze persoonlijk voor mij maken.
    Hoe geweldig is dit?
    Wat een service.
    En wat zijn zij vriendelijk en meedenkend, echt super!

Antwoord van PimpsandPearls

Bedankt voor jouw mooie complimenten Karin, het is heel graag gedaan ☺

• Anna
    Review voor PimpsandPearls

Wow, de prachtige sjaal en mooie armband zijn supersnel geleverd en ook met een heel lief kado.

Antwoord van PimpsandPearls

Bedankt Anna en geniet van jouw aankopen☺

• Marian
    Review voor PimpsandPearls

Hele snelle levering en prachtige oorbellen!!! Voor herhaling vatbaar!!!

Antwoord van PimpsandPearls

Bedankt voor jouw lieve complimentjes Marian☺

• Jozelien
    Review voor PimpsandPearls

Hele goeie service. Fijn contact met de klantenservice. En ze denken met je mee. Heel mooi verpakt en snel verzonden. En nog een extraatje bij je eerste bestelling. Ik ga zeker hier vaker bestellen.

Antwoord van PimpsandPearls

Bedankt voor jouw leuke review Jozelien. We verrassen je trouwens niet alleen de 1e keer☺

• Connie
    Review voor PimpsandPearls

Super goed geholpen, geweldige service heel meedenkend en altijd vriendelijk.
    Kortom prima bedrijf om mooie sieraden e.d
    aan te schaffen. Lieve groet,
    Connie

Antwoord van PimpsandPearls

Wat een superlieve complimenten Connie, dank je☺

• Suaan
    Review voor PimpsandPearls

Super service, snelle levering.
    Het uitpakken is al een cadeautje, mooi en echt met passie verpakt! Ik ga hier zeker vaker shoppen voor mezelf maar ook leuk voor cadeau te doen. 👍🏼

Bedankt! We maken er graag een verwenmomentje van Susan☺☺☺

• Auke
    Review voor PimpsandPearls

De eigenaar(s) van dit bedrijf weten hoe je een bedrijf moet runnen van A tot Z. Mijn bestelling werd niet bezorgd door PostNL om onbekende redenen. Ze hebben me heel goed geholpen en op de hoogte gehouden en uiteindelijk kosteloos de bestelling nog een keer gestuurd! Hele nette klantenservice en het product is ook heel erg mooi (en super mooi ingepakt!) voor een mooie prijs! Complimenten!

Antwoord van PimpsandPearls

Wow wat een mooie woorden, heel erg bedankt Auke en graag gedaan ♥

• Rita
    Review voor PimpsandPearls

Snel na de bestelling ontving ik mijn met zorg ingepakte sjaal en daarbij een leuke verrassing met een mooie betekenis. Daar werd ik blij van.
    Jullie toewijding raakt!

Heel graag gedaan Rita. Jij bedankt voor jouw complimentjes♥

• Ingeborg
    Review voor PimpsandPearls

altijd mooi ingepakt snelle verzending met prachtige sieraden

Super! Bedankt voor jouw review Ingeborg, we doen het graag☺

• Mia
    Review voor PimpsandPearls

En veel aandacht besteed bij het inpakken
    Super mooi gedaan

Antwoord van PimpsandPearls

We doen het heel graag Mia. Bedankt voor jouw positieve woorden.