Pixigo
Wij hebben alles op het gebied van smartphonefotografie, -video en -audio. Kijk rustig rond in onze winkel. Heb je vragen dan staan we graag voor je klaar via email, whatsapp en telefoon. Ook voor scholen en zakelijke gebruikers.
accessoires fotografie statief
De zekerheden van https://pixigo.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

In 2011 ontdekte we het fotograferen met je smartphone. We zijn toen gestart met het opzetten van de webshop. Omdat we vertrouwen hebben in de kwaliteit van bijvoorbeeld onze smartphone lenzen hebben we een extra lange retourtermijn. Ook over het retoursturen zelf doen we niet moeilijk. Dat kan op verschillende manieren en vaak zonder veel gedoe.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.


Bekijk Manifest