Pixigo
Wij hebben alles op het gebied van smartphonefotografie, -video en -audio. Zo schaf je bij ons bijvoorbeeld smartphoneverlichting en een draadloos microfoonsysteem aan. Ben je benieuwd naar het volledige aanbod? Kijk dan rustig rond in onze onlinewinkel. Wanneer je jouw benodigdheden bestelt, ontvang je deze snel en profiteer je bij besteding van minimaal € 40,- van gratis verzending.
De zekerheden van https://pixigo.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

In 2011 ontdekte we het fotograferen met je smartphone. We zijn toen gestart met het opzetten van de webshop. Omdat we vertrouwen hebben in de kwaliteit van bijvoorbeeld onze smartphone lenzen hebben we een extra lange retourtermijn. Ook over het retoursturen zelf doen we niet moeilijk. Dat kan op verschillende manieren en vaak zonder veel gedoe.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.