Plafonddroogrek.nl

Plafonddroogrek.nl

Een webshop met zeer handig en ruimtebesparende systeem om je was op te drogen. Daarnaast verkoop van Wasparfum en allerlei accessoires voor de droogrekken.
De zekerheden van https://plafonddroogrek.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ik verkoop hoogwaardige producten, direct van de producenten, waardoor ik een goede prijs kan bieden. Of je nu in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk woont, ik stuur het voor je op.  Je kunt ook  montage bestellen bij je plafonddroogrek, dan kom ik hem na overleg, voor je ophangen. 

Omdat ik geen fysieke winkel heb, verkoop ik mijn producten online, maar wil je het plafonddroogrek zelf afhalen in Delft ? Maak een afspraak, dan kun je het plafonddroogrek ook werkend zien, mocht je daar behoefte aan hebben.


Bekijk Manifest