Plamuren.com

Plamuren.com

Plamuren.com is DE online winkel voor het vinden van onderhouds- en reparatieproducten voor de autoschadeherstel, schilders en de jachtbouw. Wij leveren zowel aan zakelijke als particuliere klanten. Mocht u een vraag hebben over een product of bewerking, wij helpen u graag verder!

Op de website kunt u van alles terug vinden wat u nodig heeft voor de bewerking van begin tot eind! Naast plamuur bieden wij ook een complete schuurlijn aan, primers, blanke lakken en diverse kleinmateriaal. Door 30 jaar aan ervaringen met het merk Airo staan wij garant voor een uitstekend product wat zijn naam heeft waargemaakt. De Airo producten zijn een wereldwijd begrip en staan bekend om zijn sterke en goed te verwerken kwaliteiten.

De website van Plamuren.com geeft de mogelijkheid om de producten eenvoudig te bekijken, vergelijken en, indien gewenst, makkelijk te bestellen. Door onze jarenlange ervaring als groothandel bieden wij een goede service en hanteren wij scherpe prijzen! Ons assortiment is erg uitgebreid en toepasbaar voor verschillende vakgebieden.
De zekerheden van https://www.plamuren.com
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.