Plamuren.com

Plamuren.com

Plamuren.com is DE online winkel voor het vinden van onderhouds- en reparatieproducten voor de autoschadeherstel, schilders en de jachtbouw. Wij leveren zowel aan zakelijke als particuliere klanten. Mocht u een vraag hebben over een product of bewerking, wij helpen u graag verder!

Op de website kunt u van alles terug vinden wat u nodig heeft voor de bewerking van begin tot eind! Naast plamuur bieden wij ook een complete schuurlijn aan, primers, blanke lakken en diverse kleinmateriaal. Door 30 jaar aan ervaringen met het merk Airo staan wij garant voor een uitstekend product wat zijn naam heeft waargemaakt. De Airo producten zijn een wereldwijd begrip en staan bekend om zijn sterke en goed te verwerken kwaliteiten.

De website van Plamuren.com geeft de mogelijkheid om de producten eenvoudig te bekijken, vergelijken en, indien gewenst, makkelijk te bestellen. Door onze jarenlange ervaring als groothandel bieden wij een goede service en hanteren wij scherpe prijzen! Ons assortiment is erg uitgebreid en toepasbaar voor verschillende vakgebieden.
De zekerheden van https://www.plamuren.com
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.