Plantaardigste
Plantaardigste - Specialist in Luxe Binnen- en Buitenplanten

Ontdek hoogwaardige binnen- en buitenplanten bij Plantaardigste. Wij bieden een breed assortiment planten voor particulieren en bedrijven, perfect om uw interieur of tuin te verfraaien.
kamerplanten kantoorplanten
9,8
Filter 13 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 7 met beschrijving

• Merel van der Marel
    Geverifieerde klant van Plantaardigste

Echt mijn droomplant met een mooie mand en watermeter. Een hele erge aanrader om hier je plant te bestellen!!

• Anoniem
    Geverifieerde klant van Plantaardigste

Mijn vraag werd snel en duidelijk beantwoord. Mooie palm ontvangen , goede service , netjes verpakt en snel geleverd .

Antwoord van Plantaardigste

Dank u wel voor deze fijne review! We zijn blij dat de palm en onze service zo goed bevallen zijn.

• Hoe beoordeel je Plantaardigste?

• Julia Van den Brom
    Geverifieerde klant van Plantaardigste

Wij waren al een tijdje opzoek naar een mooie grote kamerplant voor bij ons in de woonkamer. Wij zijn vakkundig door Plantaardigste geholpen en hebben goed geluisterd naar onze wensen. Ik zal Plantaardigste zeker aanraden!

Antwoord van Plantaardigste

Geweldig om te horen dat jullie zoektocht naar de perfecte kamerplant is geslaagd! Bedankt voor jullie vertrouwen en mooie woorden, dit waarderen we enorm.

• Ingrid Schotsman
    Geverifieerde klant van Plantaardigste

Prachtige rieten mand, een plaatje in mijn badkamer

• Nina
    Geverifieerde klant van Plantaardigste

Super geholpen! Mooie lemon tree, goed advies, mooie prijs, snelle levering!

Antwoord van Plantaardigste

Bedankt voor de positieve feedback. We zijn blij dat je tevreden bent over de lemon tree, ons advies en de snelle levering.

• Tara
    Review voor Plantaardigste

Fijne website! Snelle levering, je wordt goed op de hoogte gehouden. De plant ziet er fantastisch uit, en ziet er erg mooi uit in mijn woonkamer.

Antwoord van Plantaardigste

Super om te lezen dat zowel de plant als onze service naar wens zijn! Daar doen we het voor

• D. Hoogeveen
    Review voor Plantaardigste

Bij Plantaardigste de Ficus Lyrata 180cm gekocht. Wat een prachtige plant hebi k opgestuurd gekregen. Samen met de pot Eggy white staat die echt prachtig in de woonkamer! De plant doet het super goed en groeit heel hard!

Antwoord van Plantaardigste

Wat geweldig om te horen dat de Ficus Lyrata zo mooi staat in je woonkamer! Fijn dat hij het zo goed doet en flink groeit daar worden wij blij van.