Plieng.nl

Plieng.nl

Plieng is jouw huis, maar dan slimmer. Van smarthome tot schoonmaakmiddelen. Plieng heeft 't.
Smarthome, Huishouden, Interieur
De zekerheden van https://www.plieng.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Plieng werd in 2019 opgericht met als doel: betaalbare en kwalitatieve smarthome producten. Samen met een leverancier werd het merk: PliengBasics ontwikkeld. Naast smarthome werd er ook een spons geproduceerd: de Multi Sponge. Deze duurzame spons werd een regelrechte hit voor het, toen nog, onbekende bedrijf. Vanaf dat moment werd de keuze gemaakt om in te zetten op duurzaam huishouden: van slimme verlichting tot duurzaam schoonmaken. Tegenwoordig vind je zelfs meubelen van Nederlandse top ontwerpers bij Plieng! Ons doel: blijven innoveren! En... zaken doen, met een knipoog. En een punt. En met zo weinig mogelijk hoofdletters.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.