R. Zuijderwijk
Deze review is verzameld via WebwinkelKeur en is herleidbaar tot een aankoop bij Plot4Fun, wat wijst op een authentieke ervaring.
Hoe we reviews verifiëren
Hoe we reviews verifiëren
Prima
Lid van WebwinkelKeur sinds 2023
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.
Prima
Snel verzonden en goed verpakt. Er was een klein onderdeel vergeten, echter na contact via whatsapp erg snel opgelost en het onderdeel naar mij verzonden die zelfde dag nog! Ik ga hier zeker vaker bestellen!
prettige winkel, duidelijke informatie. kundige mensen. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Ik word altijd netjes geholpen. Met de juist informatie waar ik naar vraag.
Snelle levering, prima materiaal.
Vriendelijk geholpen door een mevrouw die echt de tijd nam om alles rustig uit te leggen. We hebben daarnaast ook nog een gezellig gesprek gehad. Ze dacht goed met mij mee over mijn aankoop. Doordat ik meerdere meters vinyl nodig had, adviseerde ze mij om een grote rol te kopen. Daardoor was ik uiteindelijk voordeliger uit. Ook kreeg ik de factuur netjes per e-mail toegestuurd. Echt een aanrader voor al je benodigdheden! Ik wilde morgen nog langskomen, maar ik weet inmiddels dat je vooraf even online naar de openingstijden moet kijken. Dat doe ik voortaan, en volgende week kom ik zeker