Pomp-specialist

Pomp-specialist

Webshop Pomp-Specialist
Pomp-specialist gaat zich toeleggen op hoogwaardige machines van de merken Graco, PFT, Tape Tech en Hama. Met deze merken volgen we de laatste ontwikkelingen vanuit de afbouwmarkt en brengen technische oplossingen voor uw bedrijf binnen handbereik. Bestel belangrijke, technisch hoogwaardige onderdelen en accessoires eenvoudig binnen onze webshop. We omschrijven de veelzijdige toepassingen van iedere machine en garanderen optimale nazorg, zodat u maatwerk en absolute kwaliteit in huis haalt. De meeste producten zijn op voorraad en daarmee snel geleverd, vaak al binnen twee dagen. Dit zorgt ervoor dat u snel kunt schakelen.

Laat u verrassen door de mogelijkheden van Pomp-Specialist; bezoek onze webshop of neem vrijblijvend contact op.
De zekerheden van https://pomp-specialist.eu

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.