Postverzorging.nl

Postverzorging.nl

Postverzorging.nl biedt ondernemers en particulieren een postadres met dezelfde look and feel als een reguliere postbus. Daarnaast ontvangt de klant nog het fysieke adres van ons depot om bijvoorbeeld postpakketten af te laten leveren. In de frequentie van uw keuze verzenden wij uw poststukken naar ieder gewenst woon- of verblijfadres waar ook ter wereld. Kiest u voor digitale postdoorzending dan heeft u uw gedigitaliseerde poststukken binnen 24 uur in uw email-box of op uw Whats'App account.
De zekerheden van https://www.postverzorging.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.