Vandaag heb ik op uitnodiging van een telefonisch gesprek de vestiging in Spijkenisse bezocht. Tot mijn verbazing bleek Thomas, met wie ik te maken kreeg, niet op de hoogte van mijn komst en behandelde hij mij op een bijzonder onvriendelijke manier. Als groot liefhebber van de wijnen van Juan Gil kwam ik met enthousiasme langs om goede wijn te kopen. Helaas was de ervaring zo teleurstellend dat ik hier absoluut geen bestelling meer zal plaatsen.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2019
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- Antonio
- J.P.B. Bergwerff
Uitstekend. Alles nasr wens.
Hoe zou je Premium Wine House beoordelen?
- Marten van den Brand
De winkelmand op de website maakte zichzelf leeg, moest dus heel snel alles bij elkaar klikken en bestellen. Op dinsdagavond besteld, op donderdagmiddag gebeld wanneer het verstuurd werd. Zou meteen gebeuren was iets fout gegaan. Toen ging er nog iets fout en werd het pakket pas vrijdag verstuurd. Ik kreeg hier wel netjes een mail over, zaterdag de wijnen uiteindelijk ontvangen. Wijnen waren heel erg goed verpakt.
- Hoonie
Great service, clear communication, fast delivery! However your web shop(Desktop version) has a problem. When you add products to the cart and try to browse more, the products are suddenly gone.
- Mark van Schaick
Alles prima