Primecook ecofriendly cookware

Primecook ecofriendly cookware

Primecook is een innovatief merk van duurzame antiaanbakpannen en handgemaakte keukenmessen. De hoogwaardige pannen en messen zijn voorzien van een veilige coating met unieke eigenschappen. Gegarandeerd vrij van PFOA, PFTE, nikkel en andere zware metalen. Geen teflon, geen PFAS en zeer slijtvast. Gezond koken, met een minimum aan vet. Ook bij hoge temperaturen blijft de coating intact en er komen geen schadelijke stoffen vrij. Geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie. Ergonomische handgreep, eenvoudig te reinigen en onderscheidend design. Het beste alternatief voor teflon. Koken met Primecook is veilig en gezond! De pannen zijn milieuvriendelijk geproduceerd in Italië en volledig recyclebaar.
De zekerheden van https://www.primecook.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Primecook is een producent van veilige, zeer sterke en hoogwaardige pannen met een anti-aanbaklaag. De pannen worden volledig in Noord Italië geproduceerd. Het merk biedt een noviteit op het gebied van gezond koken. Antiaanbakpannen zonder chemische stoffen (PTFE, PFOA, nikkel, GenX), en duurzaam geproduceerd.
Twee bevlogen Italiaanse broers, Roberto en Angelo Bossini, zijn jarenlang bezig geweest met het vinden van een goed alternatief voor de antiaanbak-coatings met PFAS. Zij hebben Ecoshield ontwikkeld. Gegarandeerd veilig en volledig recyclebaar. Smeralda is een complete lijn met de beste anti-aanbakpannen op de markt.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.