Primecook ecofriendly cookware
A G
Goede koekenpannen er bakt niets in aan.
Erg blij mee😊 -
Harm ten Broeke
Mooie pannen. Fijne handgreep. Bakt niet aan.
Matthijs Wubbolts
Nu al 2 maanden in gebruik genomen, fantastische pannen! Goede service (snelle verzending)!
Teunis Bakker
Snelle, verzorgde levering en geweldig product.
F.N. Remy
Geweldige service. Pannen zien er erg gelikt uit. Pannen voelen degelijk aan. Ze bakken niet aan en makkelijk schoon te maken.
Fam. Pinkster
Prachtige pan, kookt heel fijn! Netjes verstuurd en snel!
Masja
Snel bezorgd en keurig verpakt. Een pan heeft een deksel met een verkleurd handvat. Dat is erg jammer, maar terugsturen is slecht voor het milieu. Dus ik accepteer het. Voor deze prijs is een extra check voor vertrek echter wel wenselijk.
Aanvulling op bovenstaande: n.a.v. de review heeft Primecook uit zichzelf uitgezocht welke set ik heb gekocht en een nieuw handvatje opgestuurd. Niks ingewikkelde procedures, ruilen, foto's toesturen of gedoe, en niet extra belastend voor het milieu. Keurig! Daarom mijn review aangepast naar 5 sterren i.p.v. 4. Erg klantvriendelijk en persoonlijke serviceAntwoord van Primecook ecofriendly cookwareBeste Masja,
Hartelijk dank voor je positieve review en de opmerking over de handgreep. Wij doen er alles aan om gebreken en onvolkomenheden te voorkomen. Primecook producten moeten aan de hoogste standaarden en verwachtingen voldoen. Als er dan toch een keer wat mis gaat horen wij dat graag en zoeken wij een passende oplossing. In dit geval zullen wij een nieuwe handgreep toesturen, als brievenbuspakketje. De handgreep kun je eenvoudig vervangen m.b.v. een schroevendraaier. De deksel hoeft daarvoor niet terug en een nieuwe pakketzending kan worden vermeden. Op deze manier is het milieuvriendelijk opgelost. -
Marij Martens
prima pannen en licht van gewicht.
Anita Jans
Goede verhouding prijs/ kwaliteit. Gezond koken en bakken.
Gery Slikboer
Superpan, zo blij mee!
Conny Teunkens
Heel goeie bakpan prijs zeker waard mooi ook ideaal pan prima
HenkJan Wouters
Snelle levering, pan bakt in het geheel niet aan!
HAZET
Uitstekend, snel geleverd en in fraaie verpakking. Kwaliteitsproduct.
Marieke
Mooie pan en fijn dat ie letterlijk en figuurlijk groen is :)
Ik doe maar een paar druppels olie in de pan en haal daar dan nog een keukenpapiertje langs en inderdaad: bakt niet aan. Gisteren tortilla gemaakt in de hapjespan. Perfect. -
Wim Bergenhenegouwen
Bijzonder gladde panbodems zonder PFAS en nog wat van die stofjes. Ik ben begonnen met het kleinste saus-pannetje en dat beviel zo goed dat ik ook wat grotere heb besteld. Snelle levering.
Marja Tiebie
snelle service en fantastische pannen
Fam. Lagerweij
Wij zijn de pannen in Soesterberg gaan kopen om ze te kunnen bekijken.
We werden daar prettig ontvangen en konden de tijd nemen om onze keus te bepalen. De pannen bevallen ons heel goed, we moeten alleen nog wennen aan inductie koken en de plaatsing van de pannen daarop. -
Jos Versteege
Prachtige pannen. Bakken beslist niet aan en zijn eenvoudig schoon te houden.
R. van der Wind
Wij ontvingen mooie producten en het was uitstekend verpakt.
A.
Snelle service, en mooi verpakt en bakken super de koeken pannen.