PrintSmarter
PrintSmarter is de Online Printer aanbieder voor bedrijven die het gehele portfolio van HP aanbiedt. Omdat we alles volledig online afhandelen en u zelf alle keuze's kunt maken kunnen wij zeer concurrerende tarieven aanbieden. Zo bespaart u aanzienlijk op uw afdrukkosten! U heeft de keuze uit flexibele contracten, krijgt van ons de Beste Prijs garantie en natuurlijk wordt de printer Gratis Bezorgd. Natuurlijk helpen wij u verder graag indien u vragen heeft en zorgen wij met monteurs in heel het land voor een Top Service.

De zekerheden van https://www.printsmarter.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.