PrintSmarter
PrintSmarter is de Online Printer aanbieder voor bedrijven die het gehele portfolio van HP aanbiedt. Omdat we alles volledig online afhandelen en u zelf alle keuze's kunt maken kunnen wij zeer concurrerende tarieven aanbieden. Zo bespaart u aanzienlijk op uw afdrukkosten! U heeft de keuze uit flexibele contracten, krijgt van ons de Beste Prijs garantie en natuurlijk wordt de printer Gratis Bezorgd. Natuurlijk helpen wij u verder graag indien u vragen heeft en zorgen wij met monteurs in heel het land voor een Top Service.
De zekerheden van https://www.printsmarter.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.