Printvoordeelshop.nl
Elzinga
Bestellen gaat probleemloos.
Retourneren is een ander verhaal.
Retourneren is volgens de website gratis indien er gebruik wordt gemaakt van hun retour portaal.
Er wordt een mail met link toegezegd wanneer je het retour aanmeld.
Retour ingediend via site.
Mail bevat geen link.
Reply op mail.
Gaat standaard naar noreply@.
Mail aan info@.
Na week nog geen reactie.
Portaal link op website gebruikt.
Portaal bestaat niet.
Retourneren wordt praktisch onmogelijk op deze manier.
van de Wiel
Snel en voordelig.
Hoe beoordeel je Printvoordeelshop.nl?
P. Florin
Wrong items sent, slow customer service, slow second shipment. But in the end, the generic brand toners work perfectly.
Muijskens
👍heel goed
ADG
ik geef toe dat ik even dacht dat de prijzen te goed waren om waar te zijn, maar gezien de webshop het keurmerk draagt heb ik toch besteld. De inktpatronen zijn netjes op tijd aangekomen, en werken ook perfect met mijn printer (onze epson Xp3205 geeft wel aan dat het geen originele patronen zijn maar doet er niet moeilijk om). we bestellen hier zeker opnieuw al wal dat even duren aangezien we 6 multipacks hebben gekocht.
Verberne
Als je kunt verwachten: prima levering
Flip
geen klachten
Nieuweboer
Snel en goedkoop
Frans Claessens
Al.le producten zijn naar wens en de prijs is gelukkig niet hoog. De producten hebben goede kwaliteit. Ze hadden per ongeluk wat vergeten erbij te doen, maar werd netjes nageleverd, dus niets op aan te merken. Ik raad iedereen aan om hier producten te bestellen als men ze modig heeft.
Marcel
Probleem met levering, simpele mail naar printvoordeelshop vlugge reactie en probleem opgelost
Serhii
niet duur, snel, alles prima.
Van Haaften
Goede prijs.
van der Heijden
Geweldige service van printvoordeel.
Naets
Vlot en juist afgehandeld
Dammes
Netjes op tijd geleverd
Waegemakers
Goed geregeld, vlot gestuurd.
Hendrickx
We hebben nog niets ontvangen. Eerste levering kwam beschadigd aan
Ardje
goede aanbieding en snelle levering
Kaijser
Juiste vervangende product voor een scherpe prijs!
Ger Offringa
Prima levering en product voldoet goed.