Pro-korfbal.nl

Pro-korfbal.nl

Pro-korfbal.nl is dé korfbalwebshop. Dit doen wij met de ervaring van het verenigingsleven als korfballer en bestuurslid van een korfbalvereniging. Pro-korfbal staat bekend om zijn klantgerichtheid, service en snelheid. U bent bij ons aan het goede adres voor diverse soorten korfbalmaterialen zoals korfballen, korfbalpalen, kunststofkorven in diverse vrolijke kleuren, verzorgingsmaterialen, etc.

En, ook u helpen wij graag! Niet alleen via de webshop, maar wij denken ook graag met u mee. Welke materialen heeft u nodig bij het opzetten van een Kangoeroe Klup, G-korfbal of Kombifit? Staat uw product er niet tussen? Niet getreurd, aan de meeste producten kunnen wij alsnog komen tegen scherpe prijzen. Stel uw vraag daarom gerust op onze contactpagina. Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

Over ons
Naast Pro-korfbal.nl beheren wij nog een tweetal websites: Multikorf.nl en Blessureherstel.nl. Multikorf.nl richt zich op de verkoop van korfbalpalen voor (korfbal)verenigingen, basisscholen, gemeenten en de recreatie/vrije tijd sector. Het assortiment bestaat uit de Multikorf, Kidskorf, Korfbalclown en de vandaalbestendige korfbalpaal.

De webshop Blessureherstel.nl is gestart vanuit een passie voor sport. Sporten is één van de leukste dingen in het leven. Blessures belemmeren jou in het uitvoeren van jouw sport. Ons doel is om blessures zo kort mogelijk te laten duren en je hulp te bieden in je herstel, zodat jij zo snel mogelijk weer kunt doen wat je zo graag doet! Door de samenwerking van een fysiotherapeut met actieve sporters kunnen wij een gepast advies geven voor elke blessure.

Mocht u vragen/opmerkingen hebben, laat het ons weten via het contactformulier of de chatbox.

Met sportieve groet,

Het Pro-korfbal team
De zekerheden van https://pro-korfbal.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.