Profi Collect
Profi Collect is een webwinkel die zich bezighoudt met verkoop van verzamelitems.
Denk hierbij aan Tcg Cards, Lego en Animation figures.
De zekerheden van https://www.proficollect.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Profi Collect is ontstaan uit liefde voor verzamelitems. Zelf zijn wij verzamelaars die alles verzamelen wat onze interesse wekt. Graag willen wij onze passie delen met andere verzamelaars. Ons doel is om verzamelitems tegen een concurerende prijzen aan te bieden, zodat het voor iedereen betaalbaar blijft.
Ons tweede doel is een betrouwbare, eerlijke en servicegerichte partner te zijn voor onze klanten. Hier zullen wij dan ook alles aan doen om dat te zijn en ook te blijven. Ons derde doel is om een ruim aanbod aan te bieden. Wij doen namelijk ook inkoop van Verzamelitems. Neem hiervoor contact met ons op.


Bekijk Manifest