Pucshop.nl - Dé Online Medische Webshop

Pucshop.nl - Dé Online Medische Webshop

Bij Pucshop.nl vindt u meer dan 5000+ hulpmiddelen en medische artikelen voor particulier en zakelijk gebruik. Uw specialist in medische benodigdheden.
De zekerheden van https://www.pucshop.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wat is Pucshop?
PUCshop staat voor Personal Utility Care. Met persoonlijke aandacht zorgen wij dat u altijd over de meest kwalitatieve medische hulpmiddelen kunt beschikken, zowel zakelijk als particulier. Wij zijn een jong bedrijf welke opgericht is in 2019.

Pucshop.nl is een online medische webshop die gespecialiseerd is in het leveren van medische hulpmiddelen aan particulieren en zorgprofessionals. Op dit moment meer dan 5000+ hulpmiddelen. Wij bieden een breed scala aan medische producten aan, waaronder hulpmiddelen voor persoonlijke verzorging, thuiszorg, mobiliteit, therapie en meer.


Bekijk Manifest