Puppify
We zijn met Puppify begonnen met één idee voor ogen: een plek creëren waar gewetensvolle hondenbezitters de beste honden producten op de markt kunnen vinden.

Het is ons een genoegen om onze liefde voor honden met je te kunnen delen. Wij zijn van mening dat honden als een deel van het gezin moeten worden behandeld. Ze verdienen onze liefde en begrip.

Wij willen dat je ervaring bij Puppify geweldig is. Daarom worden onze producten vanuit ons eigen magazijn dat zich in Nederland bevind direct naar je verstuurd, wij streven ernaar om binnen 24 uur te bezorgen.

De feedback van onze klanten zetten wij daarom direct om tot actie. Zo hebben wij dankzij de feedback van ruimt 5000 tevreden klanten het design van de Puppify Calma fluffy hondenmand nog verder kunnen verbeteren.

Bij vragen, opmerkingen of suggesties, neem dan contact met ons op en we zullen er alles aan doen om je te helpen!

Team Puppify
De zekerheden van https://www.puppify.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest