Pure Lamp[e]
Verkoop van katalytische (ont)geurlampen en toebehoren zoals vloeistoffen, geurstoffen en lonten.
De zekerheden van https://www.pure-lampe.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Van origine zijn wij communicatie-adviseurs. Nadat wij al vele succesvolle websites en webshops voor anderen hadden gerealiseerd, werd het in 2014 tijd om ook zelf een webshop te starten. Francofiel als wij zijn, kozen we voor een oer-Franse uitvinding: de katalytische (ont)geurlamp en alles wat daar bij hoort. Na onderzoek ontdekten wij dat de gebruikers van dergelijke lampen er heel erg tevreden over zijn, maar ook dat men het gebruik erg prijzig vindt. Daar hebben wij iets op gevonden. Met behoud van hoge kwaliteit en prima service, zijn onze prijzen tot wel 50% lager dan die van de concurrentie!


Bekijk Manifest