Pure & Timeless

Pure & Timeless

Luxe parelsieraden.
Hoge kwaliteit, ouderwetse service en persoonlijk advies
De zekerheden van https://www.pureandtimeless.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Over Pure & Timeless:

Pure & Timeless is sinds 2007 de enige juwelier die uitsluitend bezig is met de (online) verkoop van parels en parelsieraden. Wij helpen u om een sieraad te kiezen dat perfect past bij de gelegenheid of persoon waar het voor bedoeld is. Dit doen we al 13 jaar met veel plezier samen met u, onze klant.

Onze missie

Onze missie? Parelsieraden leveren die perfect passen bij de bijzondere momenten in uw leven met het gemak van online maar ook de mogelijkheid om naar de winkel te kunnen komen. Ouderwetse service en persoonlijk advies, handgeknoopte sieraden naar uw wensen en snelle levering daar staat Pure & Timeless voor.


Bekijk Manifest