Purse Curse
Leontine Notting
Prachtige tas ! Lijkt wel nieuw !!
Heel mooi en met zorg verpakt ,leuke tassenhanger erbij ! Heel erg bedankt !!!
Snelle verzending !
Top bedrijf !!!!Antwoord van Purse CurseBedankt voor de review dat is heel fijn om te horen. Veel plezier gewenst met de tas! Groetjes Ghislaine
Henny op den Akker
Een mooie Gucci tas gekocht en wat een mooie tas voor die prijs. De verkoopster is heel vriendelijk en heeft het snel verzonden
Het was super mooi ingepakt ook nog. Er was veel werk aan besteed en ik kreeg niet alleen de prachtige tas die boven mijn verwachting was maar ook nog een leuk doosje erbij met wat lekkers en een tassenring. De foto’s waren duidelijk maar in het echt overtrof het mijn verwachting. Echt een aanrader om daar iets te kopen. Bedankt Ghislaine
Antwoord van Purse CurseBeste Henny,
Het doet me heel goed om dit te horen. Geniet van de mooie Gucci tas!
Groetjes Ghislaine -
Hoe beoordeel je Purse Curse?
viktor
Ottimo venditore, veloce e curato. top!!!
Antwoord van Purse CurseGrazie, che bello sentirlo! Ti auguro tanto piacere con la borsa.
Un saluto, Ghislaine -
Judith
De tas was mooier dan op de foto’s!!
Ben heel blij met m’n echte vintage Chanel!
Een aankoop voor het leven..
Dankjewel Ghislaine ❤️Antwoord van Purse CurseHeel fijn om te horen! Veel plezier gewenst met de mooie vintage Chanel tas.
Henny Bosboom
Zorgvuldig geleverd alle omschreven accesoires waren erbij
Antwoord van Purse CurseFijn om te horen. Veel plezier gewenst met de tas!
Nathalie
Erg bedankt voor het geduld, ben super blij met mijn aankoop, prachtige tas, heel verzorgd verzonden met nog fijne attenties bij🌸
Echt een aanrader!
Veel succes Ghislaine🌸Antwoord van Purse CurseGraag gedaan! Veel plezier gewenst met de mooie Louis Vuitton tas.
Annet
Heel fijn contact , tas was precies zoals omschreven, ben nu weer voor een pracht exemplaar gevallen .
Antwoord van Purse CurseHeel fijn om te horen!
PITROLUNE
Votre sac a été particulièrement bien apprécié. Merci à Ghislaine pour sourire et joie reçus Cordialement.
Antwoord van Purse CurseMerci beaucoup pour votre gentil message. Je suis ravie que le sac vous plaise autant. Au plaisir de vous revoir chez Purse Curse!
Cordialement,
Ghislaine -
Martijn
Snel geleverd en mooi verpakt.
Artikel voldeed goed aan de beschrijving.Antwoord van Purse CurseBeste Martijn,
Fijn om te horen! Veel plezier gewenst met het item.
Ghislaine
Purse Curse