Puur & Mooi wonen

Puur & Mooi wonen

Uw bestelling wordt goed beschermd en gezellig ingepakt verzonden! Snel en persoonlijk contact. Merken bij ons verkrijgbaar: Bastion Collections - Eulenschnitt - IB Laursen - Puur wonen - Painting the Past - Deluxe Homeart - Delight Department - Brisa VW Collectie - Snurk - Love Ibiza

9,9
Filter 406 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 352 met beschrijving

• JOLANDA Koedood
    Geverifieerde klant van Puur & Mooi wonen

keurig verpakt met een persoonlijke boodschap. Zo lief.

Antwoord van Puur & Mooi wonen

En dit vind ik weer heel lief dit mooie bericht, zo leuk om te horen, nog veel plezier met de spullen van BC, en fijne feestdagen gewenst.

• Mathilde
    Geverifieerde klant van Puur & Mooi wonen

Snelle service en erg leuk ingepakt!

Antwoord van Puur & Mooi wonen

Fijn om te horen dat het ondanks de drukte bij ons en DHL toch nog snel geleverd is.
    Bedankt voor dit leuke bericht en mooie beoordeling.
    Liefs Angelique

• Hoe beoordeel je Puur & Mooi wonen?

• Hermien Angerer
    Geverifieerde klant van Puur & Mooi wonen

Snelle levering en super mooi verpakt

Antwoord van Puur & Mooi wonen

Bedankt Hermien voor dit mooie bericht, fijn om je als klant te hebben, veel plezier nog met de aankoop, en fijne feestdagen gewenst.

• Aniek Gubbels

Geweldige service !

Antwoord van Puur & Mooi wonen

Bedankt Aniek voor je mooie beoordeling, fijn dat ik je kon helpen aan je cadeau, met veel dank aan BC voor de extra levering.
    LIefs Angelique

• Angelique
    Geverifieerde klant van Puur & Mooi wonen

Snelle levering, leuk en goed verpakt, met een persoonlijk kaartje en een klein cadeautje! Helemaal top!

Antwoord van Puur & Mooi wonen

Wat fijn om te horen dat het zo goed ontvangen is.
    Wie weet tot een volgende keer.
    Liefs van je naamgenoot Angelique

• Maarten Noordergraaf
    Geverifieerde klant van Puur & Mooi wonen

Snelle levering! Leuk verpakt. Aanrader!

Antwoord van Puur & Mooi wonen

Wat goed om te horen, bedankt voor de mooie beoordeling.
    Lieve groet Angelique

• Malou Mosch
    Geverifieerde klant van Puur & Mooi wonen

Zeer mooi verpakt en verkoopster die meedenkt en eerlijk haar producten beschrijft.

Antwoord van Puur & Mooi wonen

Wat lief je bericht Malou, blij dat ik je kon helpen met extra foto's, geen probleem, help graag, en altijd vragen hoor geen probleem. Wie weet tot een volgende keer.

• Alice

Geweldige service!!

Antwoord van Puur & Mooi wonen

Bedankt Alice voor je mooie beoordeling, en fijn dat ik het probleem kon oplossen, en weer een nieuw artikel kon opsturen.
    Bedankt voor het begrip.

• Dunja Naus
    Geverifieerde klant van Puur & Mooi wonen

Onze bestelling was super mooi ingepakt. Een handgeschreven briefje erbij! Erg verzorgd!

Antwoord van Puur & Mooi wonen

Wat fijn om te horen, hier wordt ik blij van, is zo leuk om een bestelling mooi verpakt en goed beschermd te versturen. Cadeautje voor jezelf, geniet ervan, en bedankt voor de mooie beoordeling.

• Lieve Janssens
    Geverifieerde klant van Puur & Mooi wonen

Snelle levering, mooi verpakt. Ik ben blij.

Antwoord van Puur & Mooi wonen

Oh wat leuk dat je blij bent, je wordt ook blij met BC, en ik wordt hioer weer blij van dank je wel voor de mooie review.

• Godelieve de Ruyter
    Geverifieerde klant van Puur & Mooi wonen

Snel en correct. Mooie artikelen.

Antwoord van Puur & Mooi wonen

Bedankt voor de mooie beoordeling, fijn om te horen.
    Veel plezier met de aankoop.

• Karin de Visser

Top service , complimenten

Antwoord van Puur & Mooi wonen

Dank je wel voor het compliment, doe altijd mijn best of er wat leuks van te maken hoe klein of groot de bestelling ook is.
    Lieve groet Angelique

• Sherley
    Geverifieerde klant van Puur & Mooi wonen

Een hele vlotte levering en mooie kwaliteit

Antwoord van Puur & Mooi wonen

Bedankt Sherley voor deze review, fijn om te horen dat het het vlot geleverd is en de kerstballen zijn zeker van een goede kwaliteit. Veel plezier met decoreren.

• Th. Reicheld
    Geverifieerde klant van Puur & Mooi wonen

Brede collectie verf paint the past. Bestelling snel en goed verpakt ontvangen. Leuke attentie ingesloten!

Antwoord van Puur & Mooi wonen

Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te horen dat het zo goed ontvangen is, en vooral succes met het schilderen van deze geweldige Eggshell, eenmaal hiermee geschilderd wil je niet meer anders.

• Karin Appeldoorn
    Geverifieerde klant van Puur & Mooi wonen

Snel verzonden, goede prijs en leuk ingepakt!

Hoi Karin
    Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met je bestelling.
    Bedankt voor de mooie beoordeling en veel plezier nog met je aankoop.

• J. Niessen
    Geverifieerde klant van Puur & Mooi wonen

Bestelling netjes ontvangen. Het kado was mooi ingepakt. Helemaal top! Ik ben zeer tevreden met de kaarsen🥰

Antwoord van Puur & Mooi wonen

Heel erg leuk om te horen dat alles naar wens is en met de verpakking.
    Altijd leuk om een mooi feestelijk ingepakt cadeau te geven. En nog veel plezier van de kaarsen.
    Bedankt, liefs Angelique

• Amber Sterk
    Geverifieerde klant van Puur & Mooi wonen

Snel verzonden, leuk verpakt met een persoonlijk kaartje. Echt een aanrader!

Hoi Amber
    Bedankt voor je mooie beoordeling. Super leuk om te horen dat je ons aanraadt.

• Jolanda
    Geverifieerde klant van Puur & Mooi wonen

Super service. Je bestelling is een cadeautje op zich en er zit altijd een verrassing bij. Zo leuk 🩷

Hoi Jolanda
    Bedankt voor je mooie review. Zo fijn om te horen dat je zo tevreden bent en steeds weer bij me komt shoppen.
    Tot de volgende keer.

• Marjolein de Groot
    Geverifieerde klant van Puur & Mooi wonen

Ik ben en blijf fan van deze webwinkel. Angelique doet zo haar best om alles zorgvuldig en leuk te verpakken. Het is echt een cadeautje. Daarbij vind ik de levertijd prima. Echt een aanrader!

Antwoord van Puur & Mooi wonen

Oh wat ontzettend leuk om te horen Marjolein, ik doe het ook met liefde, is toch een cadeautje voor jezelf wat je koopt bij mij, dus dan extra leuk om het ook als een cadeutje te ontvangen.
    Heel veel plezier met je mooie spullen van BC, en wie weet tot een volgende keer weer.

• MJ
    Geverifieerde klant van Puur & Mooi wonen

Snelle verzending en super leuk ingepakt

Antwoord van Puur & Mooi wonen

Leuk om te horen dat het zo goed is ontvangen, en ook tevreden bent met het inpakken, vooral omdat dit een speciaal cadeautje betreft.
    Veel plezier met geven ervan.