PuzzleMuzzle Breinbrekers

PuzzleMuzzle Breinbrekers

PuzzleMuzzle is dé breinbreker specialist van Nederland! De allermooiste puzzels, breinbrekers en hersenkrakers kun je vinden in onze webshop. Wil je een uitdaging, kies dan voor PuzzleMuzzle Breinbrekers.
De zekerheden van https://puzzlemuzzle.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

PuzzleMuzzle Breinbrekers is een onderneming die in eerste instantie de klant als koning wil behandelen. Klantgericht en klantvriendelijk zijn de hoekstenen van ons bedrijf. Bovendien willen we zoveel als mogelijk een duurzaam bedrijf zijn die rekening houdt met onze leefwereld en zoveel mogelijk groen denkt. Zo versturen wij onze puzzels zoveel als mogelijk met hergebruikte verpakkingsmaterialen en gebruiken wij voor ons transport DHL Parcel, de meest CO2-neutrale vervoerder van Europa. En uiteraard willen wij onze klanten verblijden met de meest mooie en uitdagende assortiment puzzels/breinbrekers.


Bekijk Manifest