QF Living
Familie Los
We hadden een bepaald vloerkleed op het oog en vonden deze bij QF living. Helaas was deze niet meer vooradig, maar wegens de kennjs en kunde van Quinten hebben we een vloerkleed gekregen die er enorm op lijkt (en stiekem zelfs mooier is) voor een zachtere prijs dan het origineel gespotte kleed in de winkel. Excellente service!
Jason
Duidelijke product omschrijving.
Snelle levering en persoonlijke service.
Klantenservice uitstekend! -
Hoe beoordeel je QF Living?
Marcel
Ik had het vloerkleed besteld maar liep tegen een probleem aan. Ik was echt verbaasd over de klantvriendelijke hulp die ik heb ontvangen. Ben dat tegenwoordig niet meer gewend. Ik kreeg een nieuw product opgestuurd gekregen nadat hier redelijk vlot wat aan kapot ging.
Daarna nogmaals netjes gebeld dat het nieuwe product opgestuurd was, echt chapeau en ik heb de site van de winkel opgeslagen en kom zeker terug👍 -
Nancy de Jong
Het vloerkleed was goed verpakt en kwam netjes en op de afgesproken dag thuis aan.
Erg mooie kwaliteit en perfecte service!
Chapeau -
Ellie
Heel mooi groot vloerkleed voor een heel nette prijs. Supergoede service.
Heel tevreden. -
Wilma
Heel fijn en super vriendelijk geholpen , heel veel keuze echt een aanrader om daar heen te gaan . Top kwaliteit en betaalbaar
Ben met mijn ovalen vloerkleed heel erg blij -
Mariël
Prachtig kleed, zijn we heel blij mee! Netjes en snel geleverd.
Village
Mooi vloerkleed. Tijdige levering. Kleed was goed ingepakt. Het vloerkleed overtrof onze verwachtingen. Top!
Sandra
Vloerkleed besteld bij QF Living. Is snel en goed geleverd. Op Track and Trace was goed te volgen waar de chauffeur was en hoe laat hij ongeveer kwam bezorgen.
Vloerkleed is heel erg mooi, zijn er erg blij mee. -
Yvon
Prachtig karpet. Precies zoals de omschrijving.
Communicatie, zeer vriendelijk en behulpzaam.
Levering top -
Djoekie
Heel mooi kleed voor een mooie prijs. Werd ook snel geleverd, heel fijn!
Chelle
Mooi vloerkleed voor een mooie prijs !
MARC
Twee prachtige grote wollen Berbero tapijten gekocht met 70% korting.Zeer tevreden met mijn aankoop.
Mireille
Het bestelde kleed werd keurig verpakt en op tijd bezorgd. De service rondom de bestelling en het contact met de verkoper waren perfect.
Roos Kruyswijk
Mooi jong bedrijf! Prachtige kleden en gewoon topkwaliteit. Brede keuze. Vriendelijke, behulpzame verkopers. Service uitstekend. Kortom, respect!!
Shirl
Mooi vloerkleed, blij mee, en snelle en goede levering !
Frank
Erg fijne service en een prachtig kleed voor een hele nette prijs.
Claudia
Wij zijn heel blij met ons nieuwe vloerkleed, de kwaliteit is zeer goed! Ook blij met de goede service en snelle levering. Bedankt!
Marcel
VloerKleed bestel product was als omschreven.
We zijn zeer tevreden over de levering en kwaliteit. -
Sander
Goede service!