QSPSiliconenslangen.nl

QSPSiliconenslangen.nl

QSPSiliconenslangen.nl is leverancier van hoogwaardige siliconen slangen en aanverwante producten toegespitst op de markten automotive, industrie, offshore en landbouw.

Een siliconen slang is als onderdeel toepasbaar op veel universele producten en markten. Zo worden er onder andere siliconen slangen geleverd aan fabrikanten, preparateurs en hobbyisten in de automotive markt. Denk hierbij aan VDL, DAF trucks, Defensie en diverse nationale en internationale fabrieksteams.

De kracht van ons bedrijf zit hem voornamelijk in de snelheid, flexibiliteit en voorraad die we houden. Gemiddeld genomen hebben we altijd een voorraad liggen van 18.000 silicone slangen en toebehoren. 99% van de bestellingen kunnen direct uit voorraad worden geleverd. Tevens is de complete lijn siliconen slangen te leveren in de kleuren blauw en zwart. Ook bieden wij de mogelijkheid om maatwerk siliconen slangen te laten produceren.
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.