QVerde Italian Car Parts webshop

QVerde Italian Car Parts webshop

Hét webshopadres voor originele onderdelen en accessoires Alfa Romeo, Fiat, Abarth, Lancia en Jeep.
De zekerheden van https://www.qverde.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ontstaan uit en gedreven door passie voor de Italiaanse merken proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn met een ruim assortiment aan originele onderdelen en accessoires.
Klein begonnen uit hobby en passie voor de Italiaanse merken en inmiddels uitgegroeid tot een behoorlijk bedrijf waar we dagelijks met heel veel commitment mee bezig zijn om elke webshop order netjes bij de klant bezorgd te krijgen...en dat doen we met erg veel plezier......graag tot ziens bij QVerde Italian Car Parts !...." arrivederci 🍀"


Bekijk Manifest