QWERTY-TECH.

QWERTY-TECH.

Wij zijn gespecialiseerd in refurbished Lenovo Thinkpad laptops. Door onze specialisatie kunnen we een garantieperiode verlenen tot 4 jaar. Er is altijd een inruilmogelijkheid van je oude laptop, die je bij ons hebt aangeschaft. Heb je een klacht? Graag melden via info@qwerty-tech.nl. Wij lossen dat graag op, ben je blij met de laptop? Dan zien wij dat graag terug! Wij zetten WebWinkelKeur in om zoveel mogelijk klachten op te lossen, dat is zichtbaar aan de reviews die wij hebben!
Windows Laptops Lenovo/ThinkPad
De zekerheden van https://qwerty-tech.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.