QWERTY-TECH.

QWERTY-TECH.

Wij zijn een speciaalzaak in refurbished laptops. Na je bestelling vragen we om een review via WebWinkelKeur. We stellen het erg op prijs als je die invult – jouw mening helpt ons én anderen!
9,5
Filter 1125 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 691 met beschrijving

• Nies Monsewije

Geweldig

• Johan Titsing

Opgehaald, geweldige uitleg en service - Super ervaring

• Hoe beoordeel je QWERTY-TECH.?

• Arend Hamming
    Geverifieerde klant van QWERTY-TECH.

Moest helaas vervangen worden, wat ook binnen de twee jaar niet onder de garantie valt. Maar voor een redelijke prijs en verder voortrefelijke service, daarom toch goede score.

• Esther
    Geverifieerde klant van QWERTY-TECH.

nette afhandeling van mijn orders

• RUUD Schiffer
    Geverifieerde klant van QWERTY-TECH.

precies geleverd (snel) wat besteld was

• PP

........................

• M. van Hulten
    Geverifieerde klant van QWERTY-TECH.

Top Service uitgevoerd zoals opgegeven was aangemerkt als uitstekend maar voor mij zogoed als nieuw TOP service

• Peter Roelof Van Beurden
    Geverifieerde klant van QWERTY-TECH.

Snelle levering en uitstekende after-sale bijstand

• Remy
    Review voor QWERTY-TECH.

Geweldige service. Ik had snel een toetsenbord nodig voor mijn laptop en ik kon hem vrijwel direct op halen.

• Marlies van de Wal
    Geverifieerde klant van QWERTY-TECH.

Fijne email met uitleg waarom het ivm extra items een dag later wordt bezorgd.

• Danny
    Geverifieerde klant van QWERTY-TECH.

Mooi aanbod en goede hulp en service. Kan niets anders zeggen dan dat. Geweldig gewoon!

Windows er af en Linux erop. Geen gespioneer van Big Tech meer en het systeem werkt nog rapper en zonder iritante vragen. Heerlijk gewoon!

• B. van Kesteren
    Geverifieerde klant van QWERTY-TECH.

Snelle levering, duidelijke omschrijving op de website

• Rik
    Geverifieerde klant van QWERTY-TECH.

Prijs ok. Brandschone pc. Wel even windows verwijderen en vervangen door Linux Mint als je liever geen spyware os wil gebruiken.

• Ahmed Makhlouf
    Geverifieerde klant van QWERTY-TECH.

The website failed to show the exact damage level on the laptop, which included permanent scratches on the screen and a bright spot at the bottom of the screen. It also failed to mention that the keyboard layout is using Stickers which are not as good as being printed and will peel off with use and time. I am returning the item for a refund.

Hi Ahmet,
    We have reviewed the product page once again and can confirm that it clearly states that the keyboard uses stickers instead of printed keys. You also select the condition yourself during checkout. In the lowest condition category, signs of use such as scratches are considered normal for the product; this is also indicated on the page.

We always recommend carefully reading the product information to ensure you know exactly what to expect.

Of course, we understand that the product did not fully meet your expectations. You may return the item, and once it arrives back with us, we will process the refund immediately.

Kind regards,
    Salih

• Rianne Aqua
    Geverifieerde klant van QWERTY-TECH.

De laptop ziet er op en top uit. Kunt niet zien dat die gebruikt is. Snelle levering en heldere website!

Antwoord van QWERTY-TECH.

Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat de laptop er als nieuw uitziet en dat je tevreden bent over de snelle levering en de duidelijkheid van onze website. Heel fijn dat alles naar wens is.

• Bram Aelvoet

• Kees Aartsen
    Geverifieerde klant van QWERTY-TECH.

Na een probleem met de lader die bij de laptop zat kreeg ik gratis een nieuwe.

Antwoord van QWERTY-TECH.

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het probleem met de lader snel en kosteloos is opgelost. We vinden het belangrijk dat alles naar behoren werkt en helpen je graag verder wanneer nodig.

• Hilde Eugelink
    Geverifieerde klant van QWERTY-TECH.

Heel goede ervaring: had aanvankelijk het verkeerde product besteld. Was snel opgelost en kreeg binnen een dag het juiste product. Voldoet geheel aan de verwachtingen. Alleen verrekening liep wat traag.

Antwoord van QWERTY-TECH.

Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat het verkeerd bestelde product snel is opgelost en dat je binnen een dag het juiste artikel hebt ontvangen. Mooi dat alles verder aan je verwachtingen voldoet. Dank ook voor je begrip over de wat tragere verrekening.

• F.H. Meppelder
    Geverifieerde klant van QWERTY-TECH.

Heb een yoga x1 gen 6 gekocht. Zeer snel geleverd. Een geweldig mooi apparaat in een onberispelijke staat. Heel blij mee..
    Kan Qwerty- tech van harte aanbevelen.

Antwoord van QWERTY-TECH.

Bedankt voor je prachtige review! Fantastisch om te horen dat de Yoga X1 Gen 6 snel is geleverd en in onberispelijke staat bij je is aangekomen. Geweldig dat je er zo blij mee bent. Ontzettend bedankt voor je warme aanbeveling.

• Ruud Seydel
    Geverifieerde klant van QWERTY-TECH.

Keyboard functioneerde niet goed terwijl op de checklist deze stond aangemerkt als gecontroleerd. Ook was de interne batterij niet aanwezig bij de laptop. Ik had meer verwacht van qwerty-tech.

Antwoord van QWERTY-TECH.

Bedankt voor uw eerlijke review.
    Het klopt dat sommige versies van de Lenovo X270 zonder dubbele accu zijn geproduceerd. In onze advertentie vermelden wij daarom altijd duidelijk wanneer een model niet over een dubbele accu beschikt.

Wij testen alle laptops zorgvuldig en ik zie dat deze zelfs twee keer is gecontroleerd. Ondanks dat er een second opinion heeft plaatsgevonden, is het ons in dit geval helaas niet gelukt om dit volledig foutloos te doen. Hoewel we uitgebreide controles uitvoeren, kan er soms toch iets over het hoofd worden gezien. Daarom hebben wij processen om dit direct en kosteloos op te lossen, zoals mijn collega eerder al in de e-mailcommunicatie heeft aangegeven. Mocht er iets misgaan, helpen wij de klant uiteraard altijd verder.

Ik wil je ervan overtuigen dat dit soort foutjes, ondanks een ingevulde checklist, menselijk zijn. Wij accepteren dat dit kan gebeuren, maar spreken de betreffende collega’s er altijd op aan en begeleiden hen waar nodig. De collega die de laatste controle heeft uitgevoerd, is hierover inmiddels aangesproken. Wanneer dit structureel zou voorkomen, ondernemen wij uiteraard verdere stappen.

Ik zie dat het retourbedrag inmiddels is teruggestort. Mocht je toch gebruik willen maken van onze service, dan kun je de order gerust opnieuw plaatsen. Bedankt ook voor je eerlijke review, we waarderen dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Met vriendelijke groet, Salih – Team Qwerty-Tech