QWERTY-TECH.
Jos van der Laan
Alles netjes verpakt en op de afgesproken dag binnen. Laptop ziet er als nieuw uit.
Wendy Kers
Laptop is snel geleverd, maar beetje jammer dat de communicatie over de bestelde Office traag gaat. Heb niet voor niets voor een snelle levering gekozen.
Hoe beoordeel je QWERTY-TECH.?
Erwin vdB
Snelle levering, product doet aan de verwachtingen, top!
Benno
Top service
Machiel Spuij
Prima service. Snel geleverd.
Brandon
Zeer goede service. Ik werd door Osman vriendelijk geholpen telefonisch bij het uitzoeken van een nieuwe laptop. Laptop ziet er keurig uit en voldoet aan verwachtingen!
Louis Kossen
Prima zaak!
Rob van Riel
De docking station is goed verpakt opgestuurd. Doos zit in een over-doos, waar
ook de lader in verwerkt zit. -
Andre Wiersma
Prima. Op tijd, product op orde vooralsnog. Zo hoort het.
Sean Henderson
Order arrived quickly. Laptop was in good condition.
The laptop is working great so far and I'm also satisfied with the battery duration when choosing for the 80% battery option. -
Rob Meijer
Heel snel geleverd. Werkte out of the box. Dochter had ongelukje gehad met oude laptop en had met spoed een nieuwe nodig.
Asha Hira
Snelle levering. Helaas 1 foutje, adapter niet bijgevoegd. Wel heel snel opgelost. Raad jullie bij iedereen aan!!
Alex Rolfes
Laptop is als nieuw! en erg plezierig contact gehad met de betrokken medewerkers.
De kundigheid bemerk je bij zowel WhatsApp als eventueel telefonisch contact. -
Mohamed Said Shifa
Goed apparaat, goede prijs, goede service. Kortom top.
Ton visser
prima service en communicatie,
Henriette Dierckxsens
Snelle reactie op vragen en mooie laptop
Mark Thuring
Grootse bezwaar was dat de installatie heel veel drivers miste en dat de micro sd kaartlezer ngang niet werkte
Michel Edelenbosch
vriendelijk behulpzaam reageert snel en prima prijs voor office pakket
Mijn Zorgadministratie
Alles ging soepel. Wij hebben meerdere laptops gekocht voor onze administatiekantoor. Onze keuze is voor Qwerty-tech gevallen omdat de productkwaliteit en prijsverhouding ons goed beviel.
awinash gharbaran
Goed product.