REVolution Revlie
Marja
Het inloggen lukte niet maar ik kreeg snel hulp en kon snel aan de slag.
Heerlijk dat niet alles perfect hoeft te zijn 😊 -
Joan Van der Knaap
Ik werd gestimuleerddoir de leuke, kleurige voorbeelden om iets te kopen
Ik ben nog niet begonnen aan de cursus zelf.Antwoord van REVolution Revliedank voor je lieve review Joan, hopelijk ben je al lekker begonnen aan de cursus :)
Hoe beoordeel je REVolution Revlie?
Jessica
Geweldige cursussen, super veel inspiratie en allemaal op een manier waar je heeeel blij van wordt :-)
Antwoord van REVolution RevlieAh dank lieve Jessica!!
Marieke
Behulpzaam bij vragen en zeer enthousiast! Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en zet aan tot creativiteit!
Antwoord van REVolution RevlieHihi, thanks lieve Marieke!!
Else Gerritsma
Revlie is een schat! Bij haar cursissen heb je het gevoel dat ze gezellig bij je aan tafel zit, ze geeft me veel inspiratie om mijn creatieve gevoel te volgen en mijn perfectie los te laten, heerlijk!
Antwoord van REVolution Revlieahh Else wat een fijne review zeg, 1000x dank :)
Heidi
Alles wat ik bij Revlie bestel, of besteld heb in het verleden, is altijd dikke prima in orde! Het digitale cursusmateriaal is makkelijk te vinden en zit goed in elkaar. Prijs-kwaliteitverhouding is natuurlijk helemaal goed, zooooo veel cursusmateriaal voor zo weinig geld, dat vind je nergens. Ik hou d'r van ❤️
Antwoord van REVolution RevlieDank je wel voor je lieve woorden Heidi, en jaaa ik hou mijn cursussen bewust graag toegankelijk voor meerdere mensen door de prijs laag te houden.
Mozanne
Als je vindt dat je niet creatief bent of je laat tegenhouden door perfectionisme, koop dan een cursus bij Revlie! Ik twijfelde even omdat ik weer bang was dat ik er niks mee ging doen of dat ik het niet zou kunnen. Nou ik heb het mezelf gewoon gegund en het was de beste beslissing van het jaar. De video’s zijn zo leuk en simpel uitgelegd. Dit kan echt iedereen. En een lol dat je er in hebt als je er mee bezig bent. Mijn perfectionisme heb ik vrij snel aan de kant gezet. En mijn creatievuurtje is weer aan. Inmiddels heb ik al 3 cursussen aangeschaft. Niet twijfelen, gewoon doen.
Antwoord van REVolution RevlieLieve Mozanne dank voor deze prachtige review en dank dat je gezellig cursussen bij me doet!!
Alien
Zo leuk en inspirerend! Ik ben verslaafd :-) Ook had ik een vraag die heel snel beantwoord werd, wat super fijn is.
Antwoord van REVolution RevlieAh dat is een goede verslaving :). Thanks!!
Gerjon Aelbers
Hele fijne service, persoonlijk en bij vragen snel antwoord.
Antwoord van REVolution RevlieDank je wel Gerjon!
Gea
Een fantastische, enthousiaste Revlie die alles heel duidelijk uitlegt en laat zien. Kleurrijk in alles.
Antwoord van REVolution RevlieOh Gea wat een lieve reactie, dank dank dank!!
Ellen
Antwoord van REVolution RevlieThanks, lief!
marloes
Hele mooie cursussen maak je en een hele fijne uitleg! ik heb al veel gehad aan je tips en inspiratie. zo gewelidg ook fijn dat we je makkelijk kunnen bereiken als het niet werkt. ik hoop dat je nog jaren door gaat zo. xx
Antwoord van REVolution Revliewat een superlieve reactie Marloes, ik hoop ook dat jij nog jaren doorgaat met creatieve mooie dingen maken!
Danielle
Leuke cursus, snel antwoord bij vragen!
Antwoord van REVolution RevlieHa lieve Danielle, bedankt!! Veel plezier met de cursus nog!
Ingrid
Leuke enthousiaste cursus. Goede klantenservice
Antwoord van REVolution RevlieDank lieve Ingrid en graag gedaan ;)
Maai
Lieve, duidelijke en goede overzichtelijke site. Met een leuke, behulpzamere revlie.
Zeker aanrader als je hulp nodig hebt bij het opstarten van een creatieve hobby.Antwoord van REVolution RevlieAh lieve Maai wat een fijne recensie, dank dank dank!
Ilse
Fijne journaling cursus!!
Antwoord van REVolution RevlieDank Ilse, veel plezier met de cursus nog!
Liesbeth
Het is enig!!!
Antwoord van REVolution RevlieAh wat lief, dankjewel Liesbeth!
Annemieke
Leuke cursus
Antwoord van REVolution RevlieDank je wel Annemieke!
Ineke
Heerlijke cursus. Geeft veel inspiratie. Duidelijke video's..
Antwoord van REVolution RevlieDank voor je fijne review Ineke!!
Hanne
Hartstikke leuk, inspirerend en laagdrempelig.
Antwoord van REVolution RevlieWat lief dank je Hanne!