Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

REVolution Revlie heeft 10 4 ster reviews 10
REVolution Revlie heeft 0 3 ster reviews 0
REVolution Revlie heeft 1 2 ster reviews 1
REVolution Revlie heeft 1 1 ster reviews 1

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Alida Heukers

Super leuke cursus! Lekker relaxed! Heel duidelijk! En een heel lief mens.. Met veel humor!

2. Anja Swart

Revlie inspireert en maakt je vrolijk, haar cursussen zijn speels, creatief en je mag heerlijk buiten de lijntjes kleuren, je doet niks fout en ook leer je veel van haar, echt top!

3. Hoe zou je REVolution Revlie beoordelen?

4. Celeste te Plate

Ze is zo’n lieverd. Altijd enthousiast, betrokken en heerlijk creatief. Ik moet ook vaak lachen om haar humor/zelfspot tijdens de lessen van een cursus. Ze vertelde dat ze soms wel eens dezelfde “fout” maakt. Haar opmerking: “ Een ezel stoot zich in het algemeen niet 2x aan dezelfde steen, tja, Ik ben dan ook geen ezel”. Dat zegt ze dan op zo’n droge manier. Vind ik grappig! Het is zo fijn dat zij laat zien dat zij ook “fouten” maakt. Dat maakt elke cursus laagdrempeliger. Je leert dat het proces belangrijker is dan het resultaat. Je perfectionisme loslaten.

5. Danielle

Wat een super cursus! Ik ga er veel plezier van hebben. Echt een aanrader, of je wel of niet kan tekenen. Ze helpt je op een hele fijne laagdrempelige manier. Altijd antwoord op je vragen. Echt heel fijn!

6. Tamara Verloop

Hele leuke cursussen die door Revlie met veel passie en enthousiasme gegeven worden.

7. Meta Folmer

Simpel, eenvoudig en duidelijk! Dat is Revlie. Leuke, vrolijke cursussen met veel inspiratie waar je superblij van wordt. Lieve Revlie, dank je wel!!