Racebanen.nl

Racebanen.nl

Carrera racebaan specialist, gestart in 2009 met het online aanbieden van Carrera racebanen, auto's, uitbreidingen en losse accessoires. Racebaan-winkel is de grootste Carrera Racebaanwinkel en dagelijks versturen wij vele Carrera bestellingen vanuit ons magazijn naar onze klanten in Nederland en België.
carrera kinderspeelgoed slotcar
De zekerheden van https://www.racebanen.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bij Racebaan-winkel.nl vinden we het enorm belangrijk dat iedere Carrera racebaan fan tevreden is. Met dezelfde passie hoe jullie de hobby uitvoeren werken wij dagelijks aan onze webshop. Direct na de bestelling is het product van u en we vinden het dan ook heel normaal dat dit dan direct zorgvuldig wordt ingepakt en - zover mogelijk - op gebreken wordt gecontroleerd. En wanneer er toch iets aan de hand is? Dan horen we het graag, want dan zorgen we gewoon dat het wordt opgelost!


Bekijk Manifest