Beoordeeld met een 8,5 door 1.260 klanten

Raja Trading
Raja Trading is jouw online shop waar je een uitgebreid assortiment aan kweekartikelen en -benodigdheden vindt. Met altijd passend advies staan wij klaar voor iedere kweker die thuis groenten, fruit, kruiden, planten en/of bloemen wil kweken. Ons assortiment voorziet zowel de beginnende als de ervaren kweker van alle benodigdheden. Bij ons kun je veilig online shoppen, waarbij je altijd op ons en onze kwaliteitsproducten kunt vertrouwen. Daarnaast streven wij met onze scherpe prijzen en snelle levering, iedere dag weer, tevreden klanten na. Welkom bij The Urban Garden Store.
De zekerheden van https://www.rajatrading.nl/nl/
8,5
Hart voor de zaak
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Het kweken van jouw eigen groenten, fruit en kruiden is erg leuk en heel goed zelf te doen. Het is ook nog eens extra lekker om bijvoorbeeld groenten uit eigen kweek op tafel te zetten. Wil je geen hele tuin onderhouden maar toch makkelijk aan de slag? Denk dan eens aan een kruidenbak of een paar mooie potten. Wij adviseren je graag bij het samenstellen van de beste kweekspullen voor jouw eigen specifieke situatie.
Bekijk Manifest
Identiteit
Deze contactgegevens zijn gevonden.
- Website
- HRB20419
- btw
- DE352493747
Juridisch gecontroleerd
Jaarlijks goedgekeurd op wetgeving.
Een jaarlijkse goedkeuring dekt de webwinkel voor veranderingen in de wetgeving, het zorgt er voor dat de webwinkel qua regels helemaal bij is.
Deze badge wordt gegeven aan recent gecontroleerde webwinkels.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2020
Geschilbemiddeling
Aangesloten bij een geschillencommissie.
Een webwinkel die aangesloten is bij een geschillencommissie is in staat consumenten een bindende uitspraak te bieden wanneer dit nodig is voor een geschil. Deze badge toont aan dat de webwinkel dit aanbiedt.
Geschil indienen
Geschil indienen
Veilig browsen
Webshop is gescand op malware en heeft SSL.
Wanneer je het internet gebruikt loop je het risico malware of virussen tegen te komen.
Webwinkels verdienen deze badge door hier hun webwinkel op te laten controleren en een geldig SSL certificaat bezitten.