Raja Trading
Raja Trading is jouw online shop waar je een uitgebreid assortiment aan kweekartikelen en -benodigdheden vindt. Met altijd passend advies staan wij klaar voor iedere kweker die thuis groenten, fruit, kruiden, planten en/of bloemen wil kweken. Ons assortiment voorziet zowel de beginnende als de ervaren kweker van alle benodigdheden. Bij ons kun je veilig online shoppen, waarbij je altijd op ons en onze kwaliteitsproducten kunt vertrouwen. Daarnaast streven wij met onze scherpe prijzen en snelle levering, iedere dag weer, tevreden klanten na. Welkom bij The Urban Garden Store.
tuinartikelen
De zekerheden van https://www.rajatrading.nl/nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Het kweken van jouw eigen groenten, fruit en kruiden is erg leuk en heel goed zelf te doen. Het is ook nog eens extra lekker om bijvoorbeeld groenten uit eigen kweek op tafel te zetten. Wil je geen hele tuin onderhouden maar toch makkelijk aan de slag? Denk dan eens aan een kruidenbak of een paar mooie potten. Wij adviseren je graag bij het samenstellen van de beste kweekspullen voor jouw eigen specifieke situatie.


Bekijk Manifest