Raja Trading
Raja Trading is jouw online shop waar je een uitgebreid assortiment aan kweekartikelen en -benodigdheden vindt. Met altijd passend advies staan wij klaar voor iedere kweker die thuis groenten, fruit, kruiden, planten en/of bloemen wil kweken. Ons assortiment voorziet zowel de beginnende als de ervaren kweker van alle benodigdheden. Bij ons kun je veilig online shoppen, waarbij je altijd op ons en onze kwaliteitsproducten kunt vertrouwen. Daarnaast streven wij met onze scherpe prijzen en snelle levering, iedere dag weer, tevreden klanten na. Welkom bij The Urban Garden Store.

Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 03-01-2024 stopgezet

8,5
1.262 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 18 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

Andere eigenschappen

 • Vincent
  Review voor Raja Trading

  Spullen besteld dd. 30/08/2023 en na veel loze beloften via mail heb ik op 18/09/23 nog niks geleverd gekregen. Ik ben naar hun adres + zogezegde winkel in Isselburg gereden. Niemand daar, geen activiteit. Oplichting dus. Hoe kan ik verdere stappen ondernemen

 • Swiebertje
  Review voor Raja Trading

  stekpluggen besteld geen track en trace geen telefonisch Kontakt mogelijk ,waar blijven mijn spullen?
  Na mail,chat,eindelijk bericht. Binnen 3 dagen mijn geld terug. Telefoon wordt niet opgenomen,jammer de prijzen zijn goed,ga het nog een volgende keer proberen als de telefoon wordt opgenomen en er zekerheid is dat de producten voorradig zijn.Mischien is winkelbezoek beter.

 • Ugur
  Review voor Raja Trading

  product niet op voorraad, geen enkel contact hierover. Na zelf contact opgenomen te hebben verzinnen ze een levertermijn die ze vervolgens niet waarmaken. Vervolgens annuleer ik de bestelling, krijg hiervan een bevestiging, en dan zetten ze de order status op niet betaald en betalen ze niet terug, veel mails en betaalherrineringen worden compleet genegeerd, nu 5 weken verder en nog geen geld terug.

 • Hj
  Review voor Raja Trading

  Op de site staat paar dagen levertijd, helaas nu een aantal dagen verder en pakket is nog niet verstuurd. Op telefoon, e mail , whatsapp nergens wordt op gereageerd.

 • Flakkee
  Review voor Raja Trading

  Op 31 Juli j.l. een bestelling gedaan, vandaag 10 Augustus nog geen producten of een track en trace ontvangen. Na het lezen van recenties online neig ik naar oplichting. Zal mijn recentie uiteraard aanpassen mocht dit achteraf wijzigen. Gestelde levertijden worden overduidelijk niet gehaald. Heb ze gemaild voor de track en trace waarop ik op het moment van schrijven geen antwoord of link voor heb ontvangen. Edit: Heb reactie op mijn mail, pakket zou kwijt zijn geraakt bij DHL. Gek genoeg nooit een track en trace ontvangen. In afwachting of ik zonder gezeur mijn geld terug krijg mijn recentie alvast iets verhoogd naar 3 sterren, mocht dit verhaal kloppen dan kan Raja daar uiteraard niets aan doen. Het roept uiteraard wel vragen op, bestel al jaren bij verschillende growshops en letterlijk nog nooit geen track en trace gehad en al helemaal geen pakketten die onderweg kwijt raken. Recentie wordt aangepast indien ik iig geld terug krijg. Update 15/8/2023 Geld terug gehad, GEEN OPLICHTING...

 • Bob
  Review voor Raja Trading

  In het kort internetoplichting, geen goederen, geen oplossing en bovenal geen geld retour.

 • Stan Oostelbos
  Review voor Raja Trading

  Misschien voorheen een goede zaak maar nu leveren ze niets meer uit. Veel beloftes, ligt aan de vervoerder, we gaan het nakijken. Diverse e-mails totdat ze uiteindelijk nergens meer op reageren. Ik ben bang dat ik naar m'n bestelling kan fluiten

 • Xx
  Review voor Raja Trading

  Bestelling en betaling gedaan pakketje nooit ontvangen. Was uitverkocht vorige week nog een mail gehad dat het verstuurd zou worden. Week later geen bericht geen track and trace en geen pakketje. Dit zijn gewoon oplichters. Ik koop hier niets meer.

  Na meerdere verzoeken en geen reactie op mijn mail werd de bestelling na een maand geannuleerd

 • Saskia
  Review voor Raja Trading

  Nog steeds geen bestelling ontvangen

 • J. van 't Noordende
  Review voor Raja Trading

  Nog steeds geen bezorging van de bestelling. Besteldatum 11 mei, heden 24mei. Zelfs nog geen track & tracemail ontvangen. Op site staat vermeld dat ze aan snelle verzending doen 1-3 werkdagen. Ook na de bestelling geen info ontvangen dat ze zich niet aan de verzending binnen 1-3 werkdagen gingen houden. Zelf moeten gaan appen, mailen en bellen om te informeren waarom ik niets ontvangen heb
  Raja trading verschillende keren om bezorgdatum gevraagd maar hun antwoord is dat ik moet wachten op de bezorgmail. Geen idee waar ik aan toe ben. Geen enkele indicatie van tijd gekregen dus kan volgende week, maand of jaar zijn dat ik een bezorgmail van transporteur krijg, geen idee.
  Bestelling zou rechtstreeks vanuit de frabriek verzonden worden. Maar Raja trading komt zelf niet op het idee om de frabriek waarvan zij dus dealer zijn te vragen wanneer zij gaan uitleveren. Helaas dus geen service van Raja voor de klant. Klant heeft keurig betaald maar zit zonder bestelling en krijgt geen antwoord op de vraag naar een datum waarop er wel geleverd gaat worden. Komt erg onbeschoft over op de klant als het toch over een bestelling ter waarde van 400,- gaat.
  Oja en dan helemaal beschamend dat Raja trading een mail stuurt naar de klant om de bestelling en producten te beoordelen! Als je als klant niet serieus genomen wilt voelen moet je bij Raja trading zijn.

 • Jordy
  Review voor Raja Trading

  Goede kwaliteit spullen, en behulpzame medewerkers… het pakket bleef hangen bij dhl… maar gelukkig loste ze het goed op!, en stuurde ze een nieuw pakket op

 • C.T. Zen Zoo
  Review voor Raja Trading

  Had de bestelling na 1 werkdag in huis. Goede kwaliteit tuinproducten.

 • Flip
  Review voor Raja Trading

  Voor een goede wip bel je Flip, Voor een goede kweek bestel je bij Raja!

 • Rutten
  Review voor Raja Trading

  Ils ne veulent pas livrer ma commande, depuis le 30 septembre, nous sommes le 11 ...

  Antwoord van Raja Trading

  Als je zélf een verkeerd adres én een valse naam opgeeft is het uiteraard niet mogelijk om te leveren. Dat gaat niet werken. Wij hebben uw bestelling netjes opgestuurd en diverse keren met onze transporteur nagekeken waar het verkeerd is gegaan. Omdat u het ook nodig vond om onze medewerkers uit te schelden en ons per mail zat te stalken hebben wij onze hulp gestaakt en u duidelijk gemaakt dat wij niet op zulke klanten zitten te wachten. Wij hebben wat beters te doen.

 • PietFlut
  Review voor Raja Trading

  Snelle service, als er iets niet klopt wordt het direct opgelost!!

 • Roel
  Review voor Raja Trading

  Groot assortiment, goede prijzen en communicatie, snelle levering

 • Dino
  Review voor Raja Trading

  Ik heb mijn plantenvoeding goed ontvangen en ze waren goed bereikbaar. Erg vriendelijke mensen.

 • Philip test
  Review voor Raja Trading

  Super snelle levering en goed verpakt !