Beetje klein hartje omdat ik niet wist wat de schade was, bleek dat de voet beschadigd was. Een foto van de schade zou deze twijfel hebben weggehaald.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2024
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- Pascale Lenaerts
- Berlinda Callewaert
Goede laptop jammer dat er geen herstel bij zit op usb want dat zou gemakkelijk zijn voor mensen die er niks van kennen
Hoe zou je ReMarkt.be beoordelen?
- Geert Jackers
Zakelijke klanten moeten internationaal netto afgerekend worden , maar blijkbaar lukt dat nog steeds niet...zorg dat dit gebeurd zoals het normaal moet (intracomunautair) dan bestel ik in de toekomst vaker.
- Erwin Van Vlierberghe
Prima...snelle levering...artikel zoals beschreven...aanrader
- Jos Smeets
Vriendelijke klanten benadering. Vragen correkt en vakkundig snel beantwoord.
- Jacques Van Beneden
vlugge reactie , maar als ik de ellenlange bladzijden ivm de voorwaarden lees ....dan stel ik mij vragen en om eerlijk te zijn in mijn geval gaat het om een upgrade van +/- 120 E , dus .... jullie begrijpen het allicht wel. Heb ondertussen mijn mail/klacht doorgestuurd naar ReMarkt, minstens 5 x gebeld ....geen reactie. Vreemd en stel mij vragen als ik de hoge tevredenheidsscores zie. Ik denk dat ze er van uit gaan dat ik voor dit bedrag weinig of niks kan ondernemen, vooral omdat ik owonachtig ben in Belgie op 100 km vandaan.