ReMarkt.be

8,3
Filter 220 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 151 met beschrijving

• Johan
    Geverifieerde klant van ReMarkt.be

Vlotte levering. Alles correct, behalve een barst van 2cm in de behuizing onderaan. Ik kan er mee leven. Beter voor het vertrouwen ware geweest dat vooraf even te melden, of niet te verkopen als in "nette staat". Al bij al ben ik tevreden over de aankoop.

• christian Gysemberg
    Geverifieerde klant van ReMarkt.be

Dit product is nog steeds niet geleverd. De bestelling is geplaatst op 10/12/25 en vandaag 18/12/25 is deze er niet. Niet tegenstaande de belofte van de dag nadien te leveren. Geen opvolging van deze bestelling.

• Hoe beoordeel je ReMarkt.be?

• Johan Schreurs

Goede prijzen,snelle verzending

• Nisrien Hanna
    Geverifieerde klant van ReMarkt.be

Een gsm gekocht was in heel goede met alles bijhorend toch bedankt

• FILIP
    Review voor ReMarkt.be

geen telefonisch contact.Besteld via de Belgische website en 7 dagen moeten wachten en als ik telefoneer krijg ik geen antwoord of word door verwezen en dan stopt het.Dan uiteindelijk aangekomen en totaal verkeerde batterij dan op de website.Dus nee voor mij nooit meer.Dan liever wat meer betalen en dan het OK is.

• Ben
    Geverifieerde klant van ReMarkt.be

Docking is als nieuw, goede prijs en snelle levering

• Marc Debroey

Zeer correc

• K
    Geverifieerde klant van ReMarkt.be

De batterij gaat niet echt lang mee . Ik had toch gedacht dat dat ook vervangen zou zijn.

• Wendy

PRIMA AANKOOP.

• Hedwig Van den Bergh
    Geverifieerde klant van ReMarkt.be

Duidelijke site. Beschrijving klopt. Tevreden klanten komen terug !

• Monica Reyniers
    Geverifieerde klant van ReMarkt.be

zeer tevreden is als nieuw

• anon
    Geverifieerde klant van ReMarkt.be

Bedrijf dat klantenservice heel hoog in het vaandel heeft. Problemen met een aangekochte installatie op snelle en

• Wannes
    Geverifieerde klant van ReMarkt.be

De levering was vlot. De volgende dag had ik het al ontvangen. Over de prijs valt ook niet te twijfelen.

• Bart

Perfect volgens beschrijving

• Tony Naert
    Geverifieerde klant van ReMarkt.be

Cirrect ontvangen wat ik besteld en verwacht had

• Aneta Rusiecka

Goederen niet ontvangen

• Jozef Beirinckx
    Geverifieerde klant van ReMarkt.be

Goede service, snelle levering maar ook een negatief oordeel ; de ventilator van de pc maakt veel geluid , daar hadden ze mij van moeten inlichten dan was ik voor een andere gegaan

• Mieke

Goeie service

• jayson Ramon
    Geverifieerde klant van ReMarkt.be

Mooi prijs en goede wesite
    En betrouwbar

• Jolien Renard
    Geverifieerde klant van ReMarkt.be

Snelle levering, goeie laptop. Zichtbaar gebruikt maar zag er niet zichtbaar gebruikt uit. Ziet er splinternieuw uit! Dankjewel! Het enige waarover te vallen valt zijn de stickertjes op het toetsenbord. Daardoor is het verwarrend met de toetsenbord verlichting. Maar vind het ergens ook een creatieve, goeie oplossing! Dankjewel!