Realsupps
Wij willen alleen het beste van het beste voor onze klanten. De samenstellingen en formules van onze producten zorgen gegarandeerd voor super resultaten! Tevens staan bij ons service en persoonlijke aandacht voorop, wij staan 7 dagen per week voor je klaar.
Daarom is ons motto dan ook: ONLY HIGH-END SUPPS !
Daan Coorevits
Heel goede customer service heel vriendelijk en heel snel
Johan Bres
Snel geleverd
Hoe beoordeel je Realsupps?
Soufiane
Murphy
Verkeerd product geleverd. Klantenservice denkt totaal niet mee.
Mitch Jacobs
Beetje late levering maar top product.
Dennis Van toorn
Service top goede kwaliteit
Cantryn Wesley
💪👍👍
Mike
producten zijn zeker ok, maar meer dan een week voor een levering is er wel wat over.
Bram Jourquin
Klantenservice is top! Alleen 9 dagen moeten wachten op de levering, wat een beetje lang was. Maar extra gratis creatine gekregen!
Jordy Pollefoort
Snel antwoord bij vragen , vriendelijk
Luc van de Wiele
Goeie supplementen
Niels Nelis
Perfect
Marco Hartevelt
Goede reactie op mijn mails bezorging duurde vanwege drukte helaas geen 2 maar 10 dagen product alsnog netjes geleverd
michel
Bijna 2 weken moeten wachten op bestelling.
Da Costa Pinheiro Paulo Manuel
J'ai dû tél au service pour problème de livraison. Pour le reste rien à dire.
Post nl sucks
Alles is perfect qua realsupps! Maar waarom toch met post nl. blijven werken? Mijn bestelling zou door de brievenbus geleverd zijn? Drie potten whey protein!? Heeft bijna een week geduurd tot dat een buurman mijn bestelling is komen brengen, had heel de straat al afgelopen. Als mijn adres als levering op de app staat en dan nog wel door de brievenbus gestoken… stel ik mij wel vragen! En dit is niet de eerste keer…. Als post nl de leverancier is, zoek ik verder voor mijn bestellingen bij andere webwinkels die niet met deze prutsers werkt! Jammer want realsupps is een topper!
Stephan
Was 1 product achteraf helaas niet meer vooradig. Super opgelost en nog wat extra dingen gehad. Goede service.
rudy demiddel
Ochieng Abensits