RebelBabes
RebelBabes is een erotische webshop dat gespecialiseerd is in de verkoop van vrouw vriendelijke, lichaam veilige en verantwoorde seksspeeltjes en richt zich voornamelijk op de 'jongere' vrouw die in haar zoektocht naar zichzelf op weg is naar (nog) meer zelfliefde, respect en voldoening.
De zekerheden van https://www.rebelbabes.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Lieve lezer,

In tijden waarbij de e-commerce wereld zó enorm aan het groeien is & blijft, denk ik dat het heel belangrijk is om toch persoonlijk te blijven.

Juist met een onderneming in de erotische branche, waarbij discretie heel belangrijk is richting de klant, blijf ik graag zichtbaar in beeld zodat jij gewoon weet bij wie je terecht komt en waar jij jouw lievelingsproducten vandaan haalt.

Vertrouwen & een goede + persoonlijke service zijn belangrijke kernwaarden binnen mijn bedrijf.
Heb je vragen? Ik help je graag.

Liefs,
Jill van Rebelbabes


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.