Redishadeshop.nl

Redishadeshop.nl

Verkoop van (tijdelijke) raambekleding
De zekerheden van https://redishadeshop.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Het verhaal begon acht jaar geleden. Mijn man Bart kwam thuis met dit nieuwe product. Hij had een bedrijf in raambekleding en de RediShades verkocht hij erbij. Toen Bart in 2017 helaas overleed ben ik doorgegaan met het verkopen van Redishades. Nu zijn onze dochters Puck en Sofie ouder en doen we het met z'n drieën. Redishades zijn ideaal voor iedereen die snel en goedkoop zijn ramen wil bedekken. Soms voor een korte tijd omdat je wacht op je gordijnen of shutters. En soms omdat je een snelle en goedkope oplossing zoekt voor een klein raampje in huis. Redishades hangen binnen e paar minuten zonder gereedschap: eenvoudig en superstrak!


Bekijk Manifest