ReflectiveSport ledvesten hardloopverlichting

ReflectiveSport ledvesten hardloopverlichting

dé webshop voor led vesten, ledarmbanden, led hesjes, led reflectie vestjes. ga jij hardlopen in het donker? Shop dan bij ReflectiveSport voor hardloopverlichting van hoge kwaliteit en comfort. Persoonlijk en professioneel geholpen door Vincent de Jong
De zekerheden van https://www.reflectivesport.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Mijn naam is Vincent de Jong en ik ben eigenaar van ReflectiveSport.nl en ik was ook een hardloper die er zonder verlichting op uit trok. Al jaren ben ik op zoek naar hardloopverlichting die kwalitatief goed is, comfortabel én betaalbaar is. Ik verander ontwerpen van bestaande modellen en breng verbeteringen aan. Ik ben op de goede weg en kan inmiddels diverse zéér hoogwaardig producten aanbieden in mijn webshops. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel. Dat zie je terug in de beoordelingen die ik ontvang. Ik wens alle sporters veel veilige uren in het donker door. Sportieve groet, Vincent de Jong


Bekijk Manifest