Reisdesk
Op Reisdesk vind je jouw ideale vakantie of reis. Of je nu een strandvakantie, een culturele rondreis, wintersport of een avontuurlijke vakantie zoekt, onze database bevat alle reizen van de meeste Nederlandse reisaanbieders. Dagelijk selecteren wij hieruit de beste aanbiedingen, stedentrips en last minutes. Maar je kunt ook zoeken naar specifieke reizen, bijvoorbeeld trips naar het land of stad van jouw voorkeur. Daarnaast bieden we op onze website informatie aan per land en per stad en geven wij je de beste tips voor de voorbereiding en voor tijdens jouw vakantie. Niet voor niets is Reisdesk hét starpunt voor reizen!
De zekerheden van https://www.reisdesk.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.