KiesZeker
Overstappen naar een andere leverancier, provider of verzekeraar levert vaak aanzienlijke besparingen op. Niet alleen doordat tarieven van andere aanbieders wellicht voordeliger zijn geworden, maar ook omdat je als nieuwe klant dikwijls een aantrekkelijke bonus of korting ontvangt.
Om je te helpen bij het zoeken naar het voor jou meest gunstige abonnement, rekening houdend met jouw specifieke wensen, bieden we op onze website vergelijkingstools aan voor uiteenlopende producten. De resultaten zijn geheel onafhankelijk en als je een keuze hebt gemaakt linken wij je rechtstreeks door naar de desbetreffende aanbieder of reseller waar je het abonnement veilig en zonder gedoe kan afsluiten zonder onze verdere tussenkomst.
Op onze website vergelijk je eenvoudig en snel: energie, internet & TV, mobiel bellen, autoverzekeringen, pechhulp, zorgverzekeringen, fietsverzekeringen, reisverzekeringen en huisdierenverzekeringen.
De zekerheden van https://www.kieszeker.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.