Repeatershop.nl

Repeatershop.nl

Repeatershop.nl is een webshop van Basecom B.V. Wij leveren een zeer uitgebreid assortiment. professionele GSM/UMTS repeaters, antennes en accessoires voor alle operators in de EU. Wij leveren en verzenden onze producten wereldwijd.

Door eigen import zijn veel artikelen uit ons assortiment binnen de EU uitsluitend verkrijgbaar bij Repeatershop.nl

Repeatershop.nl werkt met externe specialisten voor het uitvoeren van site surveys, installaties en metingen. Deze worden uitgevoerd met geavanceerde meetapparatuur van Nokia en Ericsson (temps) ook maakt de Repeatershop.nl als enige gebruikt van portable spectrum analyzers. Repeatershop.nl heeft een gratis helpdesk, deze heeft antwoord op alle vragen op het gebied van GSM/UMTS signaal problemen, Ook kan onze helpdesk u op afstand helpen bij het installeren.
De zekerheden van https://www.repeatershop.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.