Repeatershop.nl

Repeatershop.nl

Repeatershop.nl is een webshop van Basecom B.V. Wij leveren een zeer uitgebreid assortiment. professionele GSM/UMTS repeaters, antennes en accessoires voor alle operators in de EU. Wij leveren en verzenden onze producten wereldwijd.

Door eigen import zijn veel artikelen uit ons assortiment binnen de EU uitsluitend verkrijgbaar bij Repeatershop.nl

Repeatershop.nl werkt met externe specialisten voor het uitvoeren van site surveys, installaties en metingen. Deze worden uitgevoerd met geavanceerde meetapparatuur van Nokia en Ericsson (temps) ook maakt de Repeatershop.nl als enige gebruikt van portable spectrum analyzers. Repeatershop.nl heeft een gratis helpdesk, deze heeft antwoord op alle vragen op het gebied van GSM/UMTS signaal problemen, Ook kan onze helpdesk u op afstand helpen bij het installeren.
De zekerheden van https://www.repeatershop.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.