RestantOutlet.nl

RestantOutlet.nl

Ooit zijn wij begonnen met het verkopen van restanten doordat we onverhoopt met een partij nieuwe goederen zijn blijven zitten. Wij merken dat dit concept zo goed aanslaat, dat het ons businessmodel is geworden. En daar pluk jij de vruchten van.

Hoewel ons assortiment dus uit restanten bestaat, zijn onze producten spiksplinternieuw. Op al onze producten zit dan ook gewoon garantie. Wel worden ze aangeboden tegen absolute bodemprijzen. Zorg dat je er snel bij bent, want op = op.

De producten uit ons assortiment zijn voornamelijk gericht op de doe-het-zelfmarkt. Zo zorg je voor frisse lucht in huis met ons ventilatiemateriaal of vergroot je het wooncomfort door het plaatsen van een stijlvolle keukenmengkraan of een praktische uitstortgootsteen.

Dus voor maximaal voordeel tegen de beste aanbiedingen, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij wensen je veel plezier bij het shoppen. Maar wees gewaarschuwd, schrik niet van onze lage prijzen.
De zekerheden van https://restantoutlet.nl

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.