Retro-gamingshop.nl

Retro-gamingshop.nl

Retro-gamingshop, de snelst groeiende retro game webwinkel van Nederland.
Dagelijks word ons assortiment aangevuld om onze klanten te voorzien van de beste games voor de juiste prijs!

✅Veilig betalen met iDeal
✅Snel in huis
✅Groot assortiment

Geniet van een ruime keuze games & consoles! Super Nintendo (SNES), Nintendo NES, Nintendo 64 (N64) & ook de Playstation serie mag niet ontbreken!

Retro-gamingshop.nl
nintendo 64 video games nintendo

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Retro-Gamingshop houd zich bezig om het echte retro gevoel terug te brengen naar onze klanten.
We hebben een groot aanbod in games & consoles waaronder de Nintendo NES, Super Nintendo, Nintendo 64 & Nintendo GameCube.
Om onze klanten te voorzien van het juiste aanbod word ons assortiment dagelijks uitgebreid en aangevuld!

Onze klant staat voorop, op wat voor manier dan ook. Jullie vragen, wij bieden aan! Zit je gewenste game er niet tussen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen om te zien of wij wat voor je kunnen betekenen. Retro-gamingshop hanteert een snelle afhandeling van bestellingen en retouren, niet goed geld terug!


Bekijk Manifest