Retro-gamingshop.nl
Dagelijks word ons assortiment aangevuld om onze klanten te voorzien van de beste games voor de juiste prijs!
✅Veilig betalen met iDeal
✅Snel in huis
✅Groot assortiment
Geniet van een ruime keuze games & consoles! Super Nintendo (SNES), Nintendo NES, Nintendo 64 (N64) & ook de Playstation serie mag niet ontbreken!
Retro-gamingshop.nl
Bart Janssen
Prima kwaliteit/prijs. En snelle levering
Joffrey
Duidelijke omschrijving, product in prima staat en voor een leuke prijs.
Service erg over te spreken. En snelle verzending. "Lets press Continue" -
Hoe beoordeel je Retro-gamingshop.nl?
Gino Poppe
Goed ingepakt snel geleverd en goede prijs
Thomas
Het voldoet wat het moet doen alleen heb ik moeite om de volume te veranderen met een directe headset
Jascha
Snelle levering en beide games die ik had besteld werken goed. Prijs is ook prima!
Emiel Voortman
Erg goeie service
David Brinks
Je kunt een winkel pas beoordelen als je weet hoe ze omgaan met een ontevreden klant. Dat hebben ze in mijn geval perfect afgehandeld, dus 5 sterren!
Jim De vormer
Goede service zoals altijd. Spel is in uitstekende staat en was snel geleverd!
Mark W
Beetje aan de dure kant maar verder oke
Antwoord van Retro-gamingshop.nlHi Mark! Fijn om te lezen dat je bestelling naar wens is en tegelijkertijd jammer om te lezen dat je de €4,95 duur vond voor de RF kabel. We hopen je graag terug te zien in onze webshop.
Jonathan
goed geregeld!
Mark Brinkman
Farani Gard
Snelle levering, mijn bestelling was zorgvuldig bezorgd
Emanuel Hellenbrand
Uitstekende levering. En sega werkt top !
Tim Suetens
Alles kwam tijdig aan, en met alles (doosjes, games, boekjes) in goede staat!
Anja
Prijs was wat aan de hoge kant.
Antwoord van Retro-gamingshop.nlBeste Anja, wat vervelend om te lezen dat u de gekochte game te duur vind. Echter heeft een schappelijke prijs betaald voor een Limited Edition Zelda Windwaker versie voor de GameCube. €55,- is ver onder de concurrentie prijzen. Uiteraard bent u vrij om de game te retourneren zodat we u aankoop bedrag kunnen retourneren.
Paul Metz
Ik heb Sonic 3 voor 50 euro gekocht, maar de game start voor geen meter. ik moet de game telkens een paar keer erin en eruit halen voor dat ie het doet.Maar dat is nog niet het enigste. Hij loopt soms ook vast...moet ik weer de Megadrive aan en uit zetten.Wanproduct.Ik koop hier nooit meer wat 🤬🤬🤬🤬🤬
Antwoord van Retro-gamingshop.nlBeste Paul, wat vervelend om te lezen dat je problemen ervaart met het spelen van je sonic game. Echter hebben wij het vermoeden dat die niet game-cartridge gerelateerd is, maar eerder de console. Graag ontvangen we de game retour zodat we deze nogmaals kunnen testen voor. Met vriendelijke groet, Retro-Gamingshop.
Sander van der Stoep
Prima service.
Jan Dingemans
Heey! Afgelopen week een nieuwe laser voor mijn Playstation 1 besteld en alles werkt weer perfect. Het type nummer was bijna nergens te krijgen op Nederlandse bodem, maar Retro-gaming shop had hem. Snelle afhandeling en levering.
Thanks guys! -
Rudi
Top service, nette prijzen!
Hessel van der Wal
Duidelijke communicatie en vlotte levering.