Retro-gamingshop.nl
Dagelijks word ons assortiment aangevuld om onze klanten te voorzien van de beste games voor de juiste prijs!
✅Veilig betalen met iDeal
✅Snel in huis
✅Groot assortiment
Geniet van een ruime keuze games & consoles! Super Nintendo (SNES), Nintendo NES, Nintendo 64 (N64) & ook de Playstation serie mag niet ontbreken!
Retro-gamingshop.nl
Ouassim Mencho
Ik heb mijn bestelling geplaatst op 04-09-2023 het is nu 11-09-2023 en heb nog niks ontvangen
Antwoord van Retro-gamingshop.nlBeste Quassim, Na controle van uw track en trace hebben wij vernomen dat het pakket geleverd is. Wij hebben uw pakket snel en veilig verzonden, zoals u ook terug kunt vinden bij postNL. Helaas had PostNL vertraging met uw pakket, dat is vervelend, maar niet iets wat wij in de hand hebben. Wij vinden het ook erg jammer dat u ons daar op afrekend. Alsnog wensen wij u veel plezier van uw bestelling. En hopen u graag terug te zien :)! Tot ziens.
Kevin Van Tienen
Nintendo NES in perfecte staat en snel geleverd !
Antwoord van Retro-gamingshop.nlBedankt Kevin! Veel plezier met je aankoop.
Hoe beoordeel je Retro-gamingshop.nl?
Ivonne Schuitema
Snelle levering en kwaliteit van product uitstekend
Antwoord van Retro-gamingshop.nlBedankt Ivonne! Veel game plezier gewenst :)
Jordi Prins
Levering was snel, veel updates via de mail. Game versie was helaas in het Duits, niet Engels
Angela Vreedenburgh
Snelle levering, keurig verpakt, leuke tekst op het pakket!
Antwoord van Retro-gamingshop.nlBedankt Angela, veel plezier gewenst met de Console!
Naigel de Palm
Goede communicatie via whatsapp , producten waren snel verstuurd. Ik had Mario Kart double dash gekocht tweede hands alleen waar de disc in werd bewaard was een kleine deel stuk maar verder deed het prima in de nitendo. Top service
Dennis Zwarts
Telefonisch contact gehad over een bestelling, fijne service, console binnen een dag in huis.
Antwoord van Retro-gamingshop.nlBedankt Dennis, veel plezier met je aankoop en graag tot ziens!
Angela Medenbach
Piet
Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle verwerking, prima service.
vd Til
Prima levering, werkende spellen maar geen beschermhoesje meegeleverd. Daarom 1 ster minder omdat een beschermhoesje er bij hoort vind ik. Ook levering duurde langer maar dat kwam door postnl wat vaker voorkomt.
Loes Venema
teveden met de snelle levering
Margo Elst
artikelen van goede kwaliteit
Laurence Piest
Snelle service.. zeer positief!
Jeffrey Visser
Helemaal top!
Remon Van de Grijp
Goede service, heel betrokken na een misverstand met PostNL! Toppers
Christophe Lameyze
Super service en product in topstaat
G Monti
Goed verpakt
Julian
Snelle service. Thanks👌🏻
Wim Heimeriks
Product zoals omschreven. Ben er erg tevreden mee. Snelle levering.
Steven Van Bael