Riemen.nl
Voor riemen.nl geldt dat niet anders. Wij zijn na ruim 40 jaar in de lederindustrie uitgegroeid tot een dynamische fabrikant van trendy leren riemen voor dames, heren en kinderen. De veelzijdigheid van ons bedrijf houdt ons nog steeds groeiende!
Omdat het overgrote deel direct uit eigen productie komt kunnen wij snelle en correcte leveringen garanderen. Afhalen is geen probleem evenals retourneren. Dit alles gebeurd onder een dak aan De Leest in Dongen.
Onze riemen of andere accessoires in uw winkel? Neem hierover dan contact op met onze sales afdeling.
Dit kan via mail op eric@thebeltsfactory.nl of telefonisch op 06-24843680
Linda Barelds
Goede prijs. Snelle levering
Gerry Ophof
Topbedrijf. Abusievelijk verkeerde kleur geleverd. Niet terugsturen, maak er iemand anders blij mee. Als de goede kleur weer geleverd kan worden, bestellen wij opnieuw.
Hoe beoordeel je Riemen.nl?
René van Z.
Goede riem, mooie kwaliteit, vlot ontvangen. Prima!
Marjan
Reageert niet op vragen over verkeerd geleverd product.
tanja groeneweg
Verkeerde riem gekregen en weer terug gestuurd en geen geld terug gekregen.
Ingrid Zitman
prima riem
André Wagemans
Caroline
Mooie kwaliteit en snelle levering
Els
Snelle levering, riemen zijn precies zo als ze zijn afgebeeld. Prijs is ook prima
Joke
Goede en snelle levering.
Lies
Snelle levering, mooi afgewerkte producten, degelijk verpakt.
Erica Luttik
Mooie stevige riem van goede kwaliteit.
Don vA
Goed degelijk sterk leer materiaal . Oogt mooi, handig in gebruik. En goedkoop, betaalbaar. Snelle levering ook nog
Theo
Verkeerde riem geleverd. Ook na een paar herinneringen na twee weken nog steeds geen actie om de fout te herstellen. Gewoon puur slecht als je zo met je klanten omgaat.
Ben Kars
Nog niet van toepassing
Anneke Otten
Snelle levering en een extraatje zat er bij. :-)
Rudy Brauwers
Snelle levering .. kwaliteit ziet er goed uit ...maar nog niet gedragen ..
Arjan Brijder
Prima en op tijd geleverd
Sander Jongenelen
Mooie prijs goede service!
Eddie van der Gaag
3 riemen besteld, allemaal dezelfde maat en toch is er 1 veel korter dan de andere. De andere riemen zijn prima en goede kwaliteit, vandaar toch 3 sterren. Helaas is terugsturen als pakket is niet gratis dus al met breng ik deze nieuwe riem dan maar naar de kringloop. Zonde, 2 halen en 3 betalen + verzendkosten, volgende keer gewoon maar weer naar de winkel.